• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2016

mam prawie identyczny jak wstawiłaś link ta podróbka bugaboo tylko że niebieski, spacerówka jest super bo leciutko się prowadzi, można posadzić dziecko przodem i tyłem tylko nie miałam fotelika z adapterem i bardzo żałowałam potem , teraz już się w taki zaopatrzę a szukam znowu coś w stylu bugaboo :)

reklama
Happy mama ja właśnie poluje na chicco Urban ze względu na mocny stelaz u wpinany fotelik ale z baza :)

Załączniki

• 1453712580823.jpg
    1453712580823.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 85
ale produkujecie! I juz temat wyprawek...;) z własnego doświadczenia wiem, że lepiej poczekać troche z zakupami. Nie chciała bym znów pakowac ubranek i chować do piwnicy :( więc tym razem po prostu odkładamy pieniążki i po skończonym 30-tym tyg dopiero zacznę coś kupować.a wózek to u mnie będzie ostatnia rzecz jaką będę sie martwić bo nie znam sie na nich kompletnie :D
popieram pomysł z oddzielnym wątkiem zakupowo wyprawkowym! Mniej zamieszania będzie ;)

dwa dni przetrwałam bez wymiotów! Hurra! Oby to był ich koniec tym razem :)
dziewczyny na dole podbrzusza pod skórą czuje taką piłeczkę :D wiem ze to macica, ale tez ja tak wyczuwacie palcami?

Ja też czuję już kuleczkę :) Piękne uczucie. Nadal nie mogę otrząsnąć się po usg. Urodzi nam się klon mojego męża, to niesamowite że mając 6 cm jest już wierną kopią taty. Zawsze myśleliśmy, że mój mąż ma płaską czaszkę przez to, że mama układała go ciągle na plecach, ale po dziecku widać, że to siła wyższa :)

Mąż trochę bał się, że chłopca nie pokocha tak jak dziewczynki, ale po pierwszym spojrzeniu na usg nie jest w stanie odkleić się od brzucha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry