Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj spokój z tą pracą! Są rzeczy ważne i ważniejsze, praca nie jest ważna. Każdy zrozumie, że jesteś w szpitalu. To nie katar. Gdyby coś się stało to nigdy byś sobie nie wybaczyła!Dzieki Kochane za wszystko :-) Dodajecie mi otuchy. Przewiezli mnie teraz na sale, gdzie jestem sama,,do ubikacji nie mam daleko, wiec jest dobrze.Szczerze myslalam, ze bedzie gorzej. Tak panicznie sie boje szpitali brrr. Ale czego sie nie robi dla dzidziusia :-) Chcialam isc do domu, bo jutro do pracy, ale niestety nie wypuscili mnie.Chyba, ze na wlasne ryzyko, a pozniej mialabym tylko pretensje do samej siebie![]()
Racja Kochana :-) Ja tylko pragne, aby z dzidzia bylo wszystko wporzadku. Dzisiaj mialam 3 usg robione i widzialam moja kruszynke. Jest dzielna, musi wytrzymac :-)Daj spokój z tą pracą! Są rzeczy ważne i ważniejsze, praca nie jest ważna. Każdy zrozumie, że jesteś w szpitalu. To nie katar. Gdyby coś się stało to nigdy byś sobie nie wybaczyła!