• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam :-) Cala noc sie modlilam, zeby bylo wszystko dobrze i czuje poprawe. :-) Jestem szczesliwa, bo juz tak nie boli jak chodze. Pomimo nieprzespanej nocy mam taka sile, ze moglabym gory przenosic. Cala noc mnie meczyly wzdecia, moze cos zablokowaly. Goraczki nie mam, wymiotow tez nie. Trzymajcie kciuki, zeby wyniki wyszly dobrze :-) Normalnie tak mnie popuscilo. Zobacze, co powie lekarz. Ale jestem dobrej mysli i licze na to, ze szybciutko wyjde do domu i pojade do mojej P Dr na badania prenatalne :-) Zycze Wam udanej niedzieli bez mdlosci, wymiotow. Dziękuję, ze jestescie! :-)

Oby sie nie powtorzyl. Ja mialam po 2 ataki na dzien. Po nospoe mi przechodzilo, ale w koncu po tygodniu nie wytrzymalam jak mnie zlapalo w sklepie i ledwo oddychalam o do auta doszlam .. teraz mi sie tez raz nerka odezwala mam nadzieje,ze nie bedzie powtorki. Te bole uwazam gorsze od porodowych.

Też miałam koszmarną noc. Pobudka co kilka godzin, raz ból brzucha, potem siku, potem koszmarny ból głowy. Oczywiście wędrówki między sypialnią a salonem. Jestem padnięta!

wspolczuje nieprzespanych nocy i dolegliwosci dziewczyny.
mnie pobolewa brzuch, i gardlo troche bpobolewan i pokasluje.
nie wiem czy tez was tak cycki bola? mnie bola, swedza no masakra jakas. smaruje codziennie wiec nie wiem czemu tak.
mloda noc pzrespala jako tako- lekki stan podgoraczkowy wieczorem- leki dalam, nasmarowalam i spala ale jutro ja chyba ejszcze w domu zostawie. no zobacze jak bedzie. reka po szczepieniu juz ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry