Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tylko spokojhnieeeeeee. nie czytaj w necie boi to jeszcze gozrej na glowe robi. masz wizyte wszytskiego sie dowiesz- lepiej ze teraz niz pozniejHej. umówiłam się do hematologa na czwartek. Rozmawiam z tą doktorką i powiedziała, że będziemy musiały zrobić szereg badań, żeby zdiagnozować co i jak.
Chciałam sobie prywatnie witaminę k zbadać we krwi, bo przeczytałam oczywiście w internecie jakie mogą byc przyczyny słabej krzepliwości i niedobór witaminy k brzmiał najlepiej (poza tym białaczka, choroba wątroby itd.). W laboratorium powiedzieli, że samej witaminy k nie badają i kazali natychmiast mi iść do hematologa, żeby utrzymać ciążę... to są ich słowa...
Jeszcze piszecie o stawianiu się macicy, więc oczywiście wujek google w ruch. No i oczywiście moja "stawia się" kilka-kilkanaście razy dziennie. A od 3 dni mnie kłuje. Jestem dzieckiem szczęścia! Albo hipochondryczką albo i to i to!
Chcę zapaść w zimowy sen i obudzić się w sierpniu na porodówce!
Uwielbiam Was dziewczyny i dzięki za wszystkie słowa i przede wszystkim za te karcące, że mam się nie przejmować![]()