reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jestem,dopiero zajechalam do domu...no to tak isg trwalo ze 40min bo maleństwo nie chciało współpracowac,wiec kazali mia skakac,zdecuc biodrami a na koncu nawet unosic je leżąc. no ale wszystkie pomiary idealne :) No i z pewnoscia siusiaka tam nie ma wiec zostaniemy rodzicami małej Noemi. Szyjka zie nie skraca,ale niestety maleństwo "siedzi" bardzo nisko i stad bóle,ktore przypuszczalnie zostana do konca,ulozone plecami do kanalu rodnego ale wiadono ma jeszcze czas zeby sie obrócić. Wózek odebrałam,oczywiście wymaga malego odswierzenua ale jest piekny i jezdzi jak marzenie. Przepraszam ze tylko o sobie ale nie dam rady dzis was nadrobić

Jestem,dopiero zajechalam do domu...no to tak isg trwalo ze 40min bo maleństwo nie chciało współpracowac,wiec kazali mia skakac,zdecuc biodrami a na koncu nawet unosic je leżąc. no ale wszystkie pomiary idealne :) No i z pewnoscia siusiaka tam nie ma wiec zostaniemy rodzicami małej Noemi. Szyjka zie nie skraca,ale niestety maleństwo "siedzi" bardzo nisko i stad bóle,ktore przypuszczalnie zostana do konca,ulozone plecami do kanalu rodnego ale wiadono ma jeszcze czas zeby sie obrócić. Wózek odebrałam,oczywiście wymaga malego odswierzenua ale jest piekny i jezdzi jak marzenie. Przepraszam ze tylko o sobie ale nie dam rady dzis was nadrobić
Gratulacje córeczki :-) super, że wszystko ok, to jest najważniejsze

reklama
A mnie zaraz szlag trafi. Dziewczyny, mam okropny problem z brodawkami, swędzą tak, że zaraz zacznę drapać do krwi. Kupiłam zachwalaną przez karmiące maść Maltan, ale niestety nie pomaga, mam wrażenie, że wręcz wysusza jeszcze bardziej. Wypróbowałam już wszystko co miałam w domu od zwykłego kremu nivea po bio oil, kremy do biustu itd. Ratunku!
A ja polece Ci maść purelan100 naturalna lanolina :) idealnie wygoiła mi brodawki przy karmieniu i nawilżała

Do góry