reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Piękna pogoda i fantastyczny dzień. Rano po śniadaniu poszliśmy na spacer do parku i przy okazji zaliczyliśmy siłownię plenerową. Łapałam promienie słońca, uwielbiam to uczucie. Potem powrót do domu na szybką zupkę i z powrotem na spacerek, przy okazji odkryliśmy świetną hamburgerownię, więc posiłek zaliczony. W drodze powrotnej popatrzyłam przez szybę sklepową na wózki, jak to mój mąż określił polizałam cukierka przez papierek :) Ale przynajmniej wiem gdzie na osiedlu mam sklep z wózkami. Teraz odpoczynek, a za chwilę lecimy z house of cards :) Ale odpoczęłam, jak pogoda jest ładna to aż chce się żyć.

reklama
ale sie slodyczy objadlam matkooooooooooooooooo

asiunia stare polozne maja oko wiec moze sie sprawdzic :)

a tu cisza.u ans tez pogoda nawet ladna byla tylko wialo dosyc mocno a teraz zimnica sie zrobila

u nas dziś piękne słońce. zaliczyliśmy rano spacer :yes:
a potem zamulałam na kanapie, bo byłam zmachana po wczorajszych urodzinach synka. udały się super :yes:

Basia777 - u mnie też przez ostatnie 3 badania moczu wychodza mi bakterie I leukocyty w moczu.... powiedział, ze bakterie jeszcze ok, bo bardzo nieliczne, wymaz będziemy robili jak się nic nie poprawi, gorsze te leukocyty, bo wskazują na zapalenie pęcherza, chociaż ja nie czuję bólu, ani nic w tym stylu.
teraz w piątek dostałam jakąś saszetkę do wypicia.
jeśli się nie poprawi, to też powiedział, że będzie zmuszony mi przepisać antybiotyk... także czekam jeszcze 3 tyg...
muszę zdecydowanie więcej pić, a mi się ostatnio pić nie chce, poza tym zaraz biegam do wc, I jak gdzieś wychodzę to juz nie chcę nic pić bbo potem ciężko znaleźć łazienkę...

Happy pracowała przez kilkadziesiąt lat w zawodzie i wywnioskowała po moim wyglądzie. Więc mówię, że czuję się i wyglądam jak kupa nieszczęścia a ona na to że przekonam się :) Zobaczymy czy mi dobrze wywróżyła :)
U nas też dzisiaj słonecznie ale wietrznie więc odczuwalna temperatura była niska, a w nocy był mróz i znowu się na to zanosi.
Fluttershy u mnie ruchy jak tylko zaczęły być wyczuwalne były codziennie, wieczorem kładłam się na spokojnie przed tv i prędzej czy później były a jak nie czułam to przykładałam rękę i wtedy już wiedziałam, że maluch ma się dobrze. Ale początkowo to normalne, że przez kilka dni może być cisza.

Zazdroszcze Wam tak pieknej pogody. U mnie padal deszcz, bardzo zimno :( zaraz chyba bedzie padal snieg. Grzeje sie pod kocykiem. I mam nadzieje, ze przeziebienie szybko opusci nasz dom :-)

reklama
U nas dzis ladnie,zaliczylismy spacer alw krodki bo niestety dlugie chodzenie sprawia mi straszny ból...mam nadzieję ze przejdzie
Asiunia-ja z mlodym czułam sie i wygladala. Super teraz casakra wyglad i samopoczucie i jest dziewczynka.
Fluttershy-u mnie tak raczej codziennia ale czasem byly mefa delikatne teraz mała kopie cały czas

Do góry