kassia181
kochamy Cie nad życie****
ja etz sie ciesze jak dzieckoJa juz po kościeleteraz drugie śniadanko a później obiadek
ja wizyta w środę jupi !!!!!
Juz się cieszę jak dziecko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja etz sie ciesze jak dzieckoJa juz po kościeleteraz drugie śniadanko a później obiadek
ja wizyta w środę jupi !!!!!
Juz się cieszę jak dziecko![]()
Koronka spokojnie ja też ostatnio panikowalam, że nic nie czuję a to moja trzecia ciąża, kladlam się często na plecy i czekałam na ruchy. Teraz już czuję coraz częściej i nie muszę się leżeć na plecach, nawet jak o tym nie myślę, to maluch sam daje znać :-)Kochane czy juz kazda z was odczuwa ruchy? Bo u nas 18+ 3 i ja jeszcze nic nie odczuwam chociaz to moja druga ciąża.
Ja też w środę mam nadzieję że się dowiemTez mialam bakterie w moczu i nic takiego mi gin nie powiedzial oprocz tego ze mam zurawine jesc duzo pic a ciezko zrobic badanie z moczu zeby tam wcale nie bylo bakteri zawsze jakoes sie dostana podczas oddawania probki![]()
Ja tez obiadzik zrobiony. Juz troche zmeczona bo z mama i siostra po lumpku i sklepach pochodzilysmy. Jakie sliczne rzeczy dla dzidzi widzialam no ale w srode dopiero dowiem sie co tam w brzuszku buszeje![]()