reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Polcia,łącze sie w boli bo ja też alergiczka i wiosna i lato to masakra
Kassia dokładnie o to:) i dzie to odpiac i nakatmoc dziecko tak żeby calego cycka nie wywalac na wierzch?
Co do pępka to nie wiem jak to jest bo mi sie nie wypychal i mialam w miarę nirmalny do końca..za to kopniaki małej sa widoczne gołym okiem
tak dla mnie otwor byl wystarczajacy- dodam ze karmilam pzrez kapturki i spokojnie dawalam rade

reklama
Koficzka mnie też zapewniano, że zazwyczaj w okresie ciąży alergia ustępuje, ale znając moje szczęście to jeszcze się nasili :/

U mnie kopanie jest takie, że też widać gołym okiem. Mąż ostatnio zastanawiał się czy wszystko ok, bo nie dość, że strasznie mocne to aż deformujące brzuch :) Jako facet, który pierwszy raz zostanie ojcem był strasznie przejęty i chyba znacznie przekroczyło jego wyobrażenie :)

Okasia-moj za pierwszym razem pytał czy to normalne :D haha teraz onoje jakos inaczej to przecjodzimy...mala mi daje ostro popalić wszystko mnie boli.
Dziewczyny jeszcze jedno do kiedy dziecko powinno sie obrucic hlowka w dół?

happymum ja preferowałam z alles mama tam się z ramiączka jakby "otwiera" wywalasz cyca i śmigasz z koksem :D ale wygodne są

okasia piateczka, mi sie nasiliło ot zezowate szczęście :D

Koronka moja też druga ciąża i jakieś dwa tygodnie temu stopniowo zaczęłam czuć :-) teraz już tak się wypycha że aż nie mogę się przyzwyczaić.

Ja się pochwalilam że zwalczylismy gorączkę a koło 18 znowu 38 masakra a cała noc i dzień już był spokój... Jak jutro nie przejdzie to do lekarza bo i antybol od środy a gorączka od wtorku popołudniu...

reklama
Koronka moja mała kopie juz tak ze przegapic nie idzie :)
Basia-współczuję i zdrówka.
Ja juz oczywiście nie spie bo S. Ma ranki,kiecuszki i opaski dla Noemi sobie ogladam

Do góry