reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny a ja dziś ze szpitala wyszłam, od piątku byłam na to stawianie się brzucha bo za często się to działo :/
Podczytywałam Was na telefonie ale nie mogłam się zalogować żeby coś napisać ;)
No i L4 a z zaleceń dużo odpoczynku , zero nerwów (przy moje córze będzie ciężko) no i Luteina 3x dziennie,
czy któraś bierze Luteinę ?? w szpitalu szprycowali mnie duphastonem, nospą i relanium :/

Dziewczyny a ja dziś ze szpitala wyszłam, od piątku byłam na to stawianie się brzucha bo za często się to działo :/
Podczytywałam Was na telefonie ale nie mogłam się zalogować żeby coś napisać ;)
No i L4 a z zaleceń dużo odpoczynku , zero nerwów (przy moje córze będzie ciężko) no i Luteina 3x dziennie,
czy któraś bierze Luteinę ?? w szpitalu szprycowali mnie duphastonem, nospą i relanium :/
Ja biore luteine 2x dziennie

@Matusiak graaatulacje :) :) :)

@aniab38 musisz uważać na siebie i maleństwo! aż tak poważne to było? Bolało Cię? Lekarz Cię wysłał czy sama poszłaś? Trzymaj się ciepło!

A ja miałam mieć wizytę na 16 dzisiaj, ale lekarz przełożył na 19... Nie wiem jak zdążę, bo po siostrę mamy jechać na lotnistko na 21.15, a u niego zawsze jest opóźnienie...

@Matusiak graaatulacje :) :) :)

@aniab38 musisz uważać na siebie i maleństwo! aż tak poważne to było? Bolało Cię? Lekarz Cię wysłał czy sama poszłaś? Trzymaj się ciepło!

A ja miałam mieć wizytę na 16 dzisiaj, ale lekarz przełożył na 19... Nie wiem jak zdążę, bo po siostrę mamy jechać na lotnistko na 21.15, a u niego zawsze jest opóźnienie...

No wtedy co Was się pytałam co robić to zadzwoniłam do mojego gina, on był niestety poza miastem ale kazał iść na oddział że mnie zbadają i zdecydują no i bez gadki musiałam zostać ...

reklama
my po wizycie, 2h czekania ( nie wiem po co oni podaja godziny skoro sie ich nie trzymaja ), potwierdzila sie dziewczyna, ale pani doktor to jakis smiecha na sali i ogolnie to wyszlam tak zdenerwowana, ze azmi para szla uszami, a zeby bylo smieszniej to mi napisala w skierowaniu na prenatalne, bo nie uwierzyla, ze juz jestem zapisana, ze ryzyko ZD jest bardzo wysokie...no comment

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry