happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Asiunia co prawda niewiem jeszcze co w brzuchu siedzi ale w poprzednich ciązach miałam mdłości z chłopcami tak samo jak z córkami 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore luteine 2x dziennieDziewczyny a ja dziś ze szpitala wyszłam, od piątku byłam na to stawianie się brzucha bo za często się to działo :/
Podczytywałam Was na telefonie ale nie mogłam się zalogować żeby coś napisać
No i L4 a z zaleceń dużo odpoczynku , zero nerwów (przy moje córze będzie ciężko) no i Luteina 3x dziennie,
czy któraś bierze Luteinę ?? w szpitalu szprycowali mnie duphastonem, nospą i relanium :/
@Matusiak graaatulacje![]()
![]()
@aniab38 musisz uważać na siebie i maleństwo! aż tak poważne to było? Bolało Cię? Lekarz Cię wysłał czy sama poszłaś? Trzymaj się ciepło!
A ja miałam mieć wizytę na 16 dzisiaj, ale lekarz przełożył na 19... Nie wiem jak zdążę, bo po siostrę mamy jechać na lotnistko na 21.15, a u niego zawsze jest opóźnienie...
Kurcze jak wy odczuwacie to stawianie brzucha? W pierwszej ciazy sie okazalo, ze mam stawianie brzucha, a ja tego nie czulam :/