Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas właśnie trwa malowanie, zapachy nie są zbyt intensywne więc jest spoko. Ja sama przymierzam się do przemalowania komody, tak żeby pasowała do pokoju dla Maluszka. Zobaczymy co z tego wyjdzieCzy któraś z mam planuje remont (malowanie) przed porodem? Myslicie, ze to moze miec negatywny wplyw na nasze maluszki?
to mamay podobne plany- po kolejnej wizycie jak dalej chlopak bedzie chlopakiem to i ja pozbywam sie zreczy corkiPo wizycie. Aaaaaaaa podwyższam liczbę chłopcówMąż dostał swój wymarzony prezent na urodziny
Ja tez jestem szczęśliwa i ledwo powstrzymałam się od kupienia bodziaków dla maluszka
Kinga gratulacje, wiedziałam że tak będzieNaczytałam się dużo o zamęcie jaki wprowadza test pappa i sama go nie robiłam nawet. Hieromina w Twoim przypadku będzie na pewno tak samo
My również planujemy malowanie. Tylko nie wiem jak z tym wyjdziePo połówkowych zabieram się za porządki w rzeczach córki
![]()