reklama

Sierpniówki 2016

reklama
pachwiny etz bardzo mnie bola

boze dziewczyny zabilabym za babke gotowana- fimka dodalas pzrepis i ja etraz umieram a nie mam formy :(

Ostatnia edycja:
hej melduje ze nadal umieram :( wczoraj mlody przespal ze mną prawie 3h w dzień...bylam w szoku. dzis już wiem dlaczego. kaszel i gorączkę ma :/
okasia-czulam ze u ciebie będzie jednak syn

Mnie tez boli brzuch. Ostatnio dosc czesto. Ja dzis bylam w kosciele, ugotowalam obiad i odpoczywam siedzac pod kocykiem. U nas tak strasznie zimno brrrrrr. Takze grzejemy sie z corcia pod kocykiem :-)

dziewczyny, miała któraś takie głupie wrażenie że wasze zęby minimalnie się ruszają? Zaczęłam używać nici dentystycznej, zmieniłam pastę i płyn do płukania i od wczoraj mam wrażenie ze mi górne jedynki i dwójki minimalnie drgają gdy opre na nich język...nie ukrywam że jestem przerażona i jutro idę do dentystki, zastanawiam sie czy to nie coś z dziąsłami bo to raczej niemożliwe żeby cztery zęby obok siebie nagle uznaly ze wypadną...

reklama
ale sie usmiałam baby wy z tym co wypada a co nie :D
ja brałam ślub od razu po studiach :) wiecie kumpliczki to miały weselicha na 200 osób a my na 40 zrobili z dj, a później Chorwacja, i twardo kase odkładaliśmy :) też mnie się pytano kiedy dzidziuś itp nawet ślub domniemano, że z powodu dziecka, ale dziecko pojawiło się kupe lat po ślubie i to dziwiło otoczenie- jakim prawem my świat zwiedzamy i tacy szczęśliwi jesteśmy :D dziś mamy dom i te dzieci ( trzecie w drodze więc się pytają czy jeszcze planujemy :D takim to mrówki w gacie! i nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć ;) dzieci chrzcimy bo chcemy- a w naszym środowisku też to dosyć wielkie dziwactwo.... wolnoć Tomku w swoim domku ;) róbta co chceta i dajcie innym żyć wg. ich przekonań :)

okasia gratuluję syna! a waga no kochana, no! syn cie na rękach będzie nosić :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry