reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

Basienka uff :) dobrze dobrze niech teraz węszą :) Może potem będziesz mieć spokój. Właśnie słyszałam, że bardziej kontrolują działalności. Moje koleżanki zatrudnione na etacie, choćby siedziały na l4 od początku ciąży nie miały kontroli.

reklama
Dziewczyny, a czy macie w planach jakąś sesje foto z brzuszkiem? Moja bratowa zajmuje się fotografią i mnie namawia. Sama nie należe do osób , które garną się przed obiektyw, jakos mnie to krępuje ,ale z drugiej strony fajna pamiątka. Z pierwszej ciąży mam niewiele zdjęć. Więc jeśli nie będę w maju/czerwcu wyglądać jak wieloryb to może się zdecyduję ;) Oczywiście sesja maluszka obowiązkowa- ciotka by nam nie wybaczyła ;)

W sumie na 2 fronty pracowalam, bo w firmie i jeszcze u kogos :-) Ale wszystko bylo zgodne z prawem. Teraz jest pracownik, on szyje, wiec ja siedze w domu i nie pracuje, wiec powinno byc wszystko dobrze :-) Ale cwani sa, specjalnie sie nie przedstawili, bo jakbym byla w pracy na zapleczu, to by mnie zawolala. Na to liczyly :-) Tylko sie rozdzielily, bo jedna poszla do sklepu obok, a druga do mojej firmy. Pozniej sie spotkaly :-)

hahaha dobry sposób. Ja czytałam na jednym forum, że dziewczyna miała kawiarnię w swoim domu. Przyszła kontrola, zapytały o nią, a akurat siedziała z pracownikami przy jednym ze stolików. Potem miała problemy, a była w 8 miesiącu i tłumaczyła, że nie pracuje, ale zdarza jej się towarzysko wpaść tym bardziej, że to parter jej domu :)

Ja sesji raczej nie planuję, też się nie czuję za bardzo. Ciężko przeżyłam już ślubną :) Jednak z całą pewnością wykonamy sesję noworodkową.

Mammyblue ładne łóżeczko :) Mam stylistycznie takie samo tylko wenge+biały ze słonikiem :) Super sprawdziło się tylko bok muszę dokupić :) Dziewczyny jeśli jesteśmy przy temacie łóżeczek, patrzcie aby miało 3 poziomy wysokości. Koleżanka kupiła z 2 i lipa, puki dziecko było małe ok a potem jak zaczęło wstawać najniższy poziom okazał się za wysoko i trzeba było stale patrzeć żeby maluch nie wypadł, w rezultacie dużo krócej pełni swoje funkcje.
Basia, niezłe cwaniary z tych kontrolujących :)
Ja bym chciała sesję, zwłaszcza że z dnia na dzień zaczynam coraz lepiej wyglądać, pryszcze zniknęły, worki pod oczami też, brzuszek mały i zgrabny, ale chyba zdecydujemy się na rodzinną sesję już jak maluch będzie z nami. Może w okolicach Bożego Narodzenia.

Dlatego takie rzeczy kupuje sie w aptekach internetowych :) ja biore pregne dha i plus i jak zobaczylam cene w aptece to faktycznie sie zalamalam zwlaszcza ze mam brac do konca ciazy... Przez net za 100 zl to mam 4 opakowania, 2pregna dha i 2 pregna plus wiec tragedii nie ma :)

ja wczesniej bralam pregna plus i pregna dha ale razem to 100zl miesiecznie finansowo nie dawalam rady wlasnie zamowilam sobie folik 2/3

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry