Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Isiorek- Ja zawsze marzylam o spacerkach z bobasem w lato.... Ale takie juz wieksze 7-8 mc tak w bodach I skarpetkach a tu bedzie malenstwo....
Znowu mi moze nie marza sie upaly Chociaz jak Mam wybrac to je wole. W Szwecji niestety albo jest ukrop albo leje... A jak powiedzmy ostatnie 2 mc bede siedziec w domu to wole juz ladna pogode I relax w ogrodzie
Isiorek ja tez się martwie jak sobie poradzę przy moim rozbieganym 4 latku
Kropka-spacery z bobasem latem to fajna sprawa...mam kwietniowego synka wiec cale lato na dworzeja licze na cieple lato co by na ogrodzie siedziec
Laski! Mam ochote na kapiel Troche sie boje.... Glupie Troche... Jaka temp moze miec woda? Ja uwielbiam gorace.... Wiem ze nie mozna.... Ciepla moze byc?
Witajcie sierpniówki
W niedzielę ujrzałam dwie kreski, dzisiejsza już ciemna mimo, że dziś dopiero przypada termin @.
Mam synka z maja 2010 a teraz przyjdzie urodzić w środku (mam nadzieję niezbyt upalnego) lata
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona ) Termin jakoś na połowę sierpnia