Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

albo wyciągają piły I tną drzewo do kominków I piecy na całą zimę.
ja jak raz na miesiąc głośniej krzyknę na dzieci to przynajmniej wiem że nikt nie słyszał I nie wezwie policji bo się nad dziećmi znęcam 

zgadzam sie- ja cale zycie tez w domku a po slubie do bloku i tez na pocztaku bylo super a teraz wkurzaja mnie sasiedzi z gory, w dzien pzrespac sie nie mozna bo ciagle cos stuka i puka, psy to juz nie wspomne- o 24 pies odbijajacy pileczke pimpongowa w pokoju nad nasza sypialnia MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja po wielu latach mieszkania w domu byłam zachwycona blokiem. Zimą nie trzeba odśnieżać, latem nie trzeba kosić grabić itd. Teraz zdaję sobie sprawę, że to się samo nie zrobi, ale jednak ta bliskość sąsiadów mnie wkurza. Gdyby jeszcze choć trochę byli ciszej.
U nas nie ma kultury wychodzenia do lokali, jak impreza to w domu i niech sąsiedzi się z nami bawią do rana. Mam też wrażenie, że niektórzy mają problem z oszacowaniem metrażu, drą się tak jakby mieszkali na 1000 m2.
oby w dobrym nastrojuDziewczyny, a w czym rodzicie? Na stronie mojego szpitala jest informacja, że należy zabrać jakąś starą koszulę lub t-shirt do porodu, dziś w dd tvn oczywiście pokazywali sukienkę porodową za 180 złKocham to ich lokowanie produktów. A tak szczerze to jak to wygląda przy porodzie sn?

Dziewczyny, a w czym rodzicie? Na stronie mojego szpitala jest informacja, że należy zabrać jakąś starą koszulę lub t-shirt do porodu, dziś w dd tvn oczywiście pokazywali sukienkę porodową za 180 złKocham to ich lokowanie produktów. A tak szczerze to jak to wygląda przy porodzie sn?
Link do: KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA BAWEŁNA XL/XXL a ja zamowilam taka koszule i chyba ja wezme ze soba do szpitala, jeszcze sie nad tym nie zastanawialam w sumie.