papercut poproś o lewatywę przed porodem, to nie będzie wpadki

Ja moją szkołę rodzenia też miło wspominam, wiele praktycznych informacji z niej wyniosłam, a szyjkę sprawdzałam regularnie, bo stosowaliśmy z mężem metodę NPR
Basia 7777 też mam takie ,,jazdy", nagle mi puls przyspiesza nie wiadomo czemu i ogarnia mnie wtedy panika. Ciśnienie sobie mierzę i nie zaobserwowałam przy tym żadnych skoków, z reguły jest niskie. Mówiłam o tym lekarzowi, to nie umiał mi nic doradzić :/
Lenka ja do kąpieli kupiłam płyn hipp babysanft od pierwszego dnia życia, mam też żel babydream z rossmanna, który używa mój starszy syn. Na wszelki wypadek kupiłam małe opakowanie płynu emolium, bo mój starszy miał bardzo suchą skórę, ale tego użyję tylko w razie potrzeby. Nivea ci nie polecam, bo wysuszają i mają średni skład :/
Co do pieluszek na początku używać będziemy pampersy, bardzo fajne są też bella happy, ale też drogie. Z tańszych bardzo lubię pieluszki rossman babydream fun&fit, ale używaliśmy ich od rozmiaru 3, nie wiem jak się mniejsze sprawdzają. Na pewno wypróbuję też te nowe z lidla, no i wielu zwolenników mają dady z biedronki, ale my nie próbowaliśmy, bo te z rossmanna u nas się sprawdziły przy synu.
Lenka jeżeli byłabyś zainteresowana to zajrzyj tu:
Link do: Sroka o....: Analizy dla dzieci znajdziesz tam analizy kosmetyków dla dzieci tylko i wyłącznie na podstawie składu, polecam.