Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie tak sie meczyc z kaszlem i to tyle czasu. A moze to jakas alergia? Moj szwagier ma tak na psa kaszle strasznie.a ja nadal zmagam się z kaszlem, nic nie pomaga ....
ten kaszel jest dziwny ... tak go nie ma, ale jak mnie złapie taki napad kaszlu to aż do zwymiotowania masakra jakaś ..najgorzej nocą
w ciągu tego tygodnia mój gin przepisał mi zastrzyki (3) ale wzięłam po konsultacji z nim 2 bo i tak lepiej nie było,zbadał mi szyjkę czy szew trzyma pomimo tego kaszlu ....jest na szczęście ok, ale ten mój mały to biedny w tym brzuszku ...
no normalnie kaszel mutant nie wyleczalny
jeszcze teraz żałuję że brałam te zastrzyki .....
jutro za sugestią ginekologa jadę jeszcze raz do internisty się przebadać, osłuchać , powiedział bym powiedziała
lekarzowi aby dał mi skierowanie na jakiś posiew cokolwiek to znaczy :/
ech ... jakie piękne było życie bez kaszlu .....
Strasznie tak sie meczyc z kaszlem i to tyle czasu. A moze to jakas alergia? Moj szwagier ma tak na psa kaszle strasznie.
Ja mialam tak jednego Lata, ze dusilam sie, zostalam skierowana na testy, oczywiscie po dlugim leczeniu antybiotykami na kaszel I wyszlo mi, ze praktycznie jestem uczulona na wszystko, a ja nigdy Nie mialam problemu z alergia. Dostalam lekramowke lekow w tym inhalatory itp caly zestaw dla astmatyka. Zaczelam bracket, ale po moim buszowaniu w necie stwierdzilam, ze Nie bede przyzwyczajac organizmu do takich lekow. Wtedy jechalismy nad morze, leki zostaly w domu bo bylam zdania, ze jade sie zrelaksowacNawet nie strasz , nigdy nie miałam żadnej alergii na nic, na starość by się ujawniła?
No nic zobaczymy co jutro lekarz powie ....
Ja tez czesto jem bez umiarubeata troche strach w takich ilosciach wcinacludzi bede w 9mc na ulicy straszyc
a co to za piesek, ze go tak chlodzic trzeba?
sluchajcie wczoraj caly dzien tak mnie zebro (chyba) klulo z lewej strony ze nawet na lewym boku nie moglam lezec, myslicie ze to juz ta powiekszajaca sie macica czy jednak moje wnetrznosci? uciska wam az tak?