reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Fluttershy zależy jakie to bóle. Jeśli boli jak na miesiączkę i nie jest nie do wytrzymania to raczej jest dobrze.

Ja cały czas mam bóle i z tego co czytałam szybko się to nie zmieni :)

A ja dziś musiałam wziąć dzień wolny, do listy zmartwień doszedł ból ucha, więc muszę się dziś wygrzać i wykurować.

Mnie też codziennie boli brzuch. Nie jest to silny ból ale go odczuwam... Dziewczyny a jak wasze piersi? Nie jakoś szczególnie nie bola. Jedynie przy dotyku czuje że są lekko drażliwe.
.

Witajcie... ciężka noc za mną, takie wichury mamy, nie spałam bo bałam się że nam dachówki z domu zrzuci, jak podczas letnich nawałnic :( tak mam, że jestem taka bojąca... Do tego Ami obudziła się zaraz po 7 :| jestem dziś jak zombi.... dodatkowo pierwszy rzyg za mną :( okropności :(

Justa moje piersi też są bardzo wrażliwe na dotyk mąż wczoraj dostał po łapach ;)

Hej dziewczyny jak mam edytować wiadomości Ann ja też mam bóle w podbrzuszu codziennie ale da się wytrzymać a ogólnie nawet dobrze się czuje dzisiaj serdecznie pozdrawiam chorowitki i bardzo wam współczuję, ja będę szła do prywatnego lekarza z racji tego że nie mieszkam w Polsce pozdrawiam was wszystkie dziewczyny słonecznie w ten mega ponury dzień :)

Ja w Polsce w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie. Kasy dużo ale zdjęcia piękne, na każdej wizycie usg i dokładne badania. Na NFZ był tylko lekarz, zero sprzętu i badanie raz na trymestr bo czekało się trzy mc w kolejce.
Teraz W ramach opieki będę chodziła. Mieszkamy w Niemczech i Polski lekarz przyjmuje u nas w mieście.

Ola jk chcesz edytować. Kliknij na swój post. Zaznaczy się wtedy na różowo. Na górze w prawym rogu pojawia się ikonki. Musisz wybrać ta z ołówkiem i wtedy edytujesz i jeszcze raz potwierdzasz :-)

reklama
Okasia - ja chodzę prywatnie ale w ramach pakietu z męża pracy :) będę chodzić też do jeszcze jednego lekarza ze szpitala w którym chcę rodzić :)

Do góry