reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Kate Witaj ... ja mialam lekkie plamienia w pierwszej ciąży z tym ze nie na początku a juz w 2 trymestrze
... idz do gina może co? Będziesz spokojniejsza albo powtorz bete ....

Powtórzę dzisiaj betę, jeżeli bedzie dobrze przyrastac to wstrzymam sie do tego 6 tyg i dopiero pójdę do gina. Jeżeli nie bedzie dobrze przyrastac ... to nie wiem co zrobię ;(

reklama
Bety nie robie ale powtorzylam dziś test ciążowy i odrazu pojawiła się gruba krecha:) Oby do wtorku do wizyty <3

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Witam nowe sierpniówki :)
u mnie dziś jakiś efekt wicia gniazda ;) jakieś energi dostałam i sprzątam, co nie jest łatwe bo mąż kończy remont przedpokoju ;)
My córce powiedzieliśmy, bo od dawa pyta kiedy i kiedy - jej reakcja bezcenna :) przytula się, prosi o pokazywanie zdjęć itp, pyta kiedy dzidzia odkopie jej ;)
U nas jest ten problem, że miałam zacząć pracę na markecie ale podziękuję raczej ze względu na dźwiganie, zmiany itp, a w zamian za to mąż wyjeżdza za granicę podreperować budżet...obawiam się trochę jak zostanę sama z małą ale jestem dobrej myśli

Witajcie :)

Ale ten czas dziś się wlecze :(
Ami w nocy się popsuła... obudzila się z wielkim płaczem więc Wojtu poszedł do niej Ale nie chciała spsc... więc przyniósł ją do nas do sypialni... było po spaniu bo mimo iż zasnela bardzo się kręciła i wierciła, najlepiej byłoby spać na mamie:( kilka razy próbowałam ją przenieść do jej pokoju ale się wzbudzała :(

SPAĆ!!

Angelika- witaj :)

Nasz synek tez czasem przychodzi do nas do łóżka poprzytulać się :) Strasznie się czasem rozpycha i my mamy na niego sposób :) przysuwamy się do niego tak żeby miał ciaśniej i wtedy mówi" strasznie tu ciasno, idę stąd" i nocka przespana :)

Hej Dziewczyny. Odzywam się na forum dopiero drugi raz, ale regularnie Was czytam ;)
U mnie 5t1d. Z wizytą u gina poczekam jeszcze jakieś 2 tygodnie. Straszna jest ta niepewność i czekanie, bo ciężko myśleć i skupić się na czymkolwiek innym. Poza tym na razie czuję się dobrze , nie odczuwam mdłości.

habbymum20 mamy synów w tym samym wieku :) mój jest z 10 kwietnia,. Bardzo chciałby mieć rodzeństwo. Ja postanowiłam wstrzymać się z mówieniem mu o ciąży. Podzielam tu zdanie Latiki. Przy ostatnim niepowodzeniu ( w czerwcu) za szybko mu powiedzieliśmy i później długo dopytywał o dzidziusia, a poza tym nie potrafił utrzymać tego w tajemnicy;) , a rodzinie chcemy ogłosić po 12 tc.

reklama
Do góry