reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniówki 2016

Hej Dziewczyny!
Nieśmiało dołączę do sierpniówek 2016.
Pewnie będę jedną z ostatnich, bo termin wypada mi na 29.08.
Mam już synka, który ma prawie 13mcy.
Pierwsze starania prawie rok, na Clo, Duphastonie, z LUFami, krótką f. lutealną i złym stosunkiem LH/FSH.
A teraz pyknęło za pierwszym razem :O Jestem w ciężkim szoku, wczoraj zobaczyłam bladziocha na teście :)
B-hcg z dzisiaj: 46,53 :)

Miło mi będzie z Wami spędzić czas oczekiwania :)

reklama
fimka-witaj i gratki :)
ja właśnie wształam i powruje dziś z laptopa
jolcia-ale ten twój suwaczek do przodu jest :)
mdlości poki co lekkie wiec niie jest zle

No to i ja się dopisuje do listy:) wg ostatniej miesiaczki termin wychodzi na 25.08- jestem w ciężkim szoku. Nie planowaliśmy maluszka- mamy już parkę- 5latka i 3 latkę. Gratuluje wszystkim mamą:)

reklama
No i mnie też zaczynają dopadac mdłości, a miałam nadzieję że w tej ciąży mnie ominą :( mi niestety kompletnie nic na mdłości nie pomaga :(
A już jutro czeka mnie wizyta u lekarza, liczę na to że usłyszę już serduszko :)

Do góry