Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez. Dlatego wole meza. Nie wiem po co przyjechala do szpitala wczoraj. Ale mila byla :-)Basia jakbym byla na twoim miejscu to wolałabym tylko mężamoja teściowa to okropne babsko
Kochana, znalazlas cos fajnego? Jak tak, to podaj nazwe sklepu :-)Mi też mięso strasznie śmierdzi :/
Dziś spędzam dzień z internetowymi sklepami dziecięcymi. Strasznie lubię planować, więc cieszę się, że mimo niedyspozycji mogę zrobić coś konstruktywnego.
Wczoraj wieczorem odebraliśmy wynik testu pappa. Wszystko ok, mąż czuje ulgę, ja nie miałam złego przeczucia.
Strasznie szybko czas mija, po kolejnej wizycie za miesiąc będę umawiać się już na usg połówkowe. Zacznie robić się ciepło, a im cieplej tym bliżej porodu.
happymum mi też się zdarza taki śluz, to nic groźnego
Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusilaJa tez. Dlatego wole meza. Nie wiem po co przyjechala do szpitala wczoraj. Ale mila byla :-)
Tak jak moja :-)Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusila
skad ja to znam.Haha moja mila tez jest zawsze a za plecami to by cie żmija udusila
Haha pewnie z autopsjiskad ja to znam.
boli mnie to podbrzusze kurczeeeeeeeeeeee