reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

hehe ja sie cieszylam, ze wszelkie pokusy slodyczowe w koncu zniknely z barku, ale dzis wracajac do domu bylam na takim glodzie slodyczowym, ze zaszalalam i kupilam czekolade z ryzem dmuchanym, ptasie mleczko cytrynowe i tiramisu, do tego prazynki solone i popijam "naturalnym" sokiem jablko-mieta, a zucilam sie na to wszystko jak szczerbaty na suchary
mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
oj dziewczyny okrutne jesteście :( ja tu sie staram nie jeść o tej porze ale jak zaczęłam czytać o czym piszecie to ślinotoku dostałam a nie mam w domu ani lodów ani zupki chińskiej :/ chyba pójdę odwiedzić lodówkę :D

@koficzka i ja zgrzeszylam dzis w pracy - gorący kubek pomidorowej. A od nie wiem kiedy nawet nie patrzę na zupki chińskie, bo się boje, ze tak tez mogą dzialac haha

Jeszcze wróciłam do kawoholizmu, tylko z mala zmiana - musi być na slodko. Z mlekiem i miodem, a jak nie ma to z cukrem nawet. Do tego dzis wygrzebałam czekoladowe jajeczka i zrobilam sobie ucztę przed praca.

Juz mi wszystko jedno, waga mnie okłamuje, 3 kg różnicy pomiędzy lekarzem, a ta w domu... Przestaje po prostu na to patrzeć, bo jeszcze zwariuje, czy cos :p

Hehe ja dzis tez zgrzeszylam bo kfc i ciastko ze smietana bylo trzeba bylo humor sobie poprawic a co:)

Fimka trzymaj sie wiadomo my zawsze bedziemy sie martwic o nasze maluszki. Wiec duzo odpoczywaj staras sie nie stresowac lepiej zjesc loda:)

U mnie często prawa nerka i promieniuje....już sama.nie wiem.od czego czu kręgosłup czy mało wody.

Z synem też tak miałam kojarzę i wiem że pomogło mi wypicie na raz 0,5 l wody i kilka razy i pomogło. Teraz też zauważyłam że lepiej mi jak więcej pije.

Ja kocham miski haribo.... Muszę mieć do łóżka kilka sztuk.... A potem miętowy rennie i mega ten rytuał lubię...

mnie na słodkie nie bierze.. jem go zdecydowanie mniej niz przed ciążą...bi wcześniej dnia bez czekolady nie przezylam...za to słone przekąski...chipsy,paluszki itp...no mogłabym caly czas jeść i lody twistery...na sorbet malinowy mam ochote ale jeszcze nie znalazłam takiego.
Co do barwników itp. myślcie co chcecie ale ja skladu niczego niw sprawdzam i nie mam zamiaru. jem zupki chinskie(czasem) i nawet daje je synkowi...jezdzimy do McDonald's a lody kupujemu hurtem(okolo15) przy cotygodniowych zakupach. ilosc sludyczy w moim domu jest zawrotna bo wszyscy lubią :) Kazdy zyje po swojemu a nam tak dobrze :) Zwyczajnie jemy to co nam smakuje

Ja jem bardzo zdrowo a mimo to jestem gruba :) nie wiem co ze mną nie tak heheh dodatkowo jestem wegetarianka. Taka natura przewrotna bo wy szczuplaczki a widzę , że lubicie pofolgowac;D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Ja jem serio zdrowo, pije wodę nic więcej nie zajadam słodyczy nie używam cukru ( 1 łyżeczka ewentualnie ) no ogólnie co sie będę rozpisywać. Z moim jadłospisem powinnam być szczupła a tu pskius. Ale to chyba po babci bo tak samo wyglądam hehe tak samo stoję i w ogóle. Dobrze , że mąż zadowolony a po porodzie może się uda schudnąć :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Do góry