reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny jak to jest z opryszczką wargową? czy ona jest niebezpieczna?
wczoraj była u mnie koleżanka i na powitanie był buziak w policzek.. a później zauważyłam, że ma mała opryszczkę na ustach... a pod makijażem prawie niewidoczna :-( Nie wiem co powinnam teraz zrobić :-( bardzo się martwię :(

Dziewczyny jak to jest z opryszczką wargową? czy ona jest niebezpieczna?
wczoraj była u mnie koleżanka i na powitanie był buziak w policzek.. a później zauważyłam, że ma mała opryszczkę na ustach... a pod makijażem prawie niewidoczna :-( Nie wiem co powinnam teraz zrobić :-( bardzo się martwię :(
keidys mialas juz opryszczke wargowa? bo niebezpieczna jest jak masz ja pierwszy raz w zyciu

puki nic nie wychodzi to sie nie martw ale jak zacznie to tzreba heviran- on na recepte jest i zowirac. ja tez nigdy nie mialam- na pocatku wydawalo mis ei ze mis ei robi i lekarz et leki pzrepisal i je mam w razie czego ale okzalo sie to zwyklym pryszczem. oby u ciebie nic nie bylo

reklama
Hej dziewczyny no nieodzywałam sie ale od czwartku w szpitalu. Z dzidzia wszystko oki ale mam kolke nerkowa i badania robia wszystko narazie wyglada dobrze wstepne badania krwi i moczu dobrze. Ale jeszcze czekam na posiew i drugie usg do srody na pewno jeszcze zostane. Boli a na to tylko leki przeciwobole i rozkirczowe moze tak byc do konca ciazy.. takze czeka mnie bol. Ale z dzidzia wszystko dobrze:) w szpitalu lekarka ponownie mowila ze raczej dziewczynka wiec pewnie juz tak zostanie. Pozdrawiam Was :*

Do góry