reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hey!
jak się odbyła ostatnia rozmowa o lodach to wyciągnęłam familię na lody - cudowne o smaku nutelki, mega przesłodzone.....rozkoszne hahaahhaah
a wy mi dziś o gołąbkach (znaczy się nadrobiłam forum ahahahaha)

my dzis na mieście zjedli- pierogi ruskie- cudowne pyszne! i na basenie się taplalismy, radocha i odpoczynek dla kręgosłupa mojego :)

polcia zdróweczka!!!!!

Polcia dużo zdrówka!

Dziewczyny mam pytanko, bo mam dużą bliznę po nieudolnej operacji rozlanego wyrostka robaczkowego, zaczyna się pod pępkiem i konczy nad spojeniem łonowym, no i jest niestety dość szeroka ma mniej więcej 1cm szerokości :/ tak się zastanawiam jak ta blizna będzie wyglądać w zaawansowanej ciąży, czy się nie rozciągnie....ma może któraś podobną bliznę na brzuchu? Jak to wyglądało w zaawansowanej ciąży?

Ja mam ogromną bliznę po 3 operacjach. Szeroka na 2-4 cm.
Lekarz chirurg-plastyk powiedział, że nigdy w ciąży nie powinnam być, bo się blizna rozerwie o_O
Ile przeryczanych nocy, to moje.
Wygląda to mniej więcej jak litera T z dłuższym lewym bokiem.
Pępka nie mam, a łączenie T właśnie na jego wysokości.
Blizna się nie rozcięgnęła wcale, wręcz po drugiej stronie Tomek znalazł sobie miejsce, bo po tamtej było mu ciasno.
I byłam wypchnięta po lewej stronie brzucha.
Po porodzie i ćwiczeniach, które rozpoczęłam tuż po połogu wróciła do starego położenia.
A nawet powiedziałabym, że było lepiej, bo brzuch udało mi się bardziej zrzucić i dopracować trochę mięśnie :)

Także nie ma się czym przejmować.
Nawilżałam tylko olejkami i lotionem, bo trochę mnie ciągnęła pod koniec ciąży.
Ale tak, to nawet nie czułam.

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Fryte3qa dużo zdrówka trzymaj się jakoś!!!!

Fimka dzieki! Uspokoiłaś mnie bardzo :) u mnie blizna tak wygląda, bałam się bardzo ze zrobi sie z niej cos paskudnego gdy brzuch urośnie.

Załączniki

• WP_20160410_006.jpg
    WP_20160410_006.jpg
    780,5 KB · Wyświetleń: 104
Ale się porobiło. Dziewczyny, wracajcie do zdrowia!

Mnie bolą skopane żebra :/ Ani siedzieć, ani leżeć, a jak stoję to boli lędźwiowy. Aaaa no i oczywiście zatoki... :sad:

reklama
Do góry