reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

Teraz od tej coli mały mi tak szaleje w brzuchu, że już wiem jak będę czuła się wieczorem :/ Tak źle i tak niedobrze.
Podziwiam, te które pracują. Albo macie dużo siły albo ja zupełnie nie nadaję się do bycia w tym stanie. Jestem załamana, Wy ogarniacie starsze dzieci, dom, pracę, ogrody, a ja nawet siebie nie ogarniam. Najpierw kąpałam się tylko przy mężu na wypadek zasłabnięcia, a teraz będę z domu wychodzić tylko z obstawą. Czuję się jak kompletna kaleka :/

reklama
papercut Witamy! :)
ja mam 28lat i chyba na ostatni gwizdek zdążę w tym wieku urodzić bo we wrześniu 29 :)
Gratuluje Córeczki! ja może dowiem się jutro, bo Dzidzia wcześniej nie chciała się pochwalić.

okasia ja pracuje bo krótko mówiąc muszę i to do końca czerwca mam być w pracy, tylko wtedy dostane pełne świadczenia po porodzie. generalnie temat szeroki ale szkoda gadać. tak jest i juz. Uwierz że chętnie pobyłabym w domku! Mam nadzieje że się już lepiej czujesz. Nie szalej za dużo, jak po cukrze lepiej to musisz jeść, a dzidzia pokopie przynajmniej wiesz że wszystko oki :) nic się nie stresuj. ciiaaooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia spokojnie. taki czas masz teraz. kazd ciaza inna. mi tez slabo w meisnym dzis sie zrobilo az sie rozpinalam i odddychalam jak lokomortywa ale nikt mnie nie puscil :) ostatanio etz czesciej robi mi sie slabo wlasnie a z mala w ciazy tak nie mialam
pepercut witamy :)
heronima masKRA Z tym pzredszkolem,. dobzre ze udalo ci sie zmienic. moja juz do 0 do szkoly chodzi ale w lipcu panie z pzredskzola zgodzily sie zeby przychodzila do pzredszkola wiec ona sie cieszy i ja etz bo w lipcu to juz ze mna roznie moze byc a maz tyle wolnego nie dostanie

u mnie pada, spac mi sie chce i len jak nie wiem. glowa zaczyna mnie bolec na dodatek i troche zab ktory w pon mialam robiony ale nruszyla mi go i moze to tak ma byc

Okasia, ja mam tak ale tylko w Biedronce, w innych sklepch spoko luz a tylko wejdę do Biedry i mroczki przed oczami, nogi z waty. Najgorzej jak musze sie w kolejce ustawic ... normalnie masakra. Oczywiscie nikt w kolejce nie przepusci (stalam z 1 mlekiem) lepiej udac ze sie nie widzi... szkoda gadac.
Dzisiaj kuzynka byla na obciazeniu glukoza i u nas w lab nie pozwalają wcisnąć cytryny, bo zakłamuje wynik. Nie wiem jak ja to wypije :(

reklama
ta glukoza taka straszna? słyszałam że zdarzają się po niej wymioty ale myślałam że to późniejsza reakcja, a nie jest to spowodowane smakiem... hmmmm

Do góry