reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

@papercut ja w tym roku 2 lipca koncze 24. Witamy, cieszymy sie, ze zwiekszasz grono malych dziewczynek :) mysle, ze o nadrabianiu w stecz mozesz zapomniec haha ja bym sie nie podejmowala. I niech wszyscy nasi znajomi podziekuja za to forum.

Dzis wlasnie pomyslalam, ze wszystko to co pisze tu, musialabym pewnie mowic komus innemu. Gadalabym ylko o ciazy i dzieciach, a wiadomo jak w tym wypadku jest z cierpliwoscia. Zostalabym sama i nikt nie chcialby ze mna gadac :( haha

kilkanascie stron przeczytalam i sie poddalam, szalencze tempo [emoji28]

dlatego wlasnie szukalam jakiegos forum, imprezujace kolezanki ewidentnie nie maja ochoty uczestniczyc moich ciazowych rozwazaniach i narzeczonemu ciagle o tym samym gadac tez glupio [emoji19] jeszcze cierpliwosc ma i nie chcialabym tego zepsuc

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nati - z tym przyrostem naturalnym to bym nie przesadzała. niestety zarówno w PL jak I w DE leci od lat w dół.
tak się zdażyło pewnie że sporo w twoim otoczeniu.
jak ja rodziłam 2 synka to tez w tym samym roku mnóstwo znajomych mi osób rodziło. statystyki są jednak bezlitosne.
z koleżanką nie pomogę... jednak ciąża jest tak nieprzewidywalnym stamen że cięzko powiedzieć. niech się zda na lekarza. wiem że ze skróconą szyjką, a nawet lekkim rozwarciem można chodzić baaardzo długo, ale są też na pewno I inne przypadki. niech obserwuje przede wszystkim czy nie ma skurczy.

happymum - powodzenia w remontach!

happymum20- no ja właśnie cieszę się że będę młodziutką mamą, sytuacja stabilna, ten sam partner od ponad 3 lat więc stały :p na dodatek dziecko planowane i wystarane co w moim wieku u koleżanek się nie zdarza :D

papercut - mam to samo, czasami mam tak wiele pytań a męża nie będę katować tym samym codziennie, bo mi jeszcze się wystraszy i ucieknie :D a koleżanek też nie chce męczyć, aktualnie żadna w ciąży nie jest więc pozostaje mi to kochane forum :)

Mika u mnie tez planowane i wystarane oba ;) nam w tym roku stuknie 8lat razem i nawet nie wiem kiedy tak zleciało.
Forum dobra sprawa ja lubie chic czasem nie nadazam za wami

nati ja w 1 ciąży - od połowy nie miałam szyjki i urodziłam po terminie....ale wcześniej byłam na podtrzymaniu na patologi ciąży, moje znajome nie mając szyjki zdarzało sie że szybciej rodziły

Nati, najwazniejsze ze Ci sie nic nie stało ! A mój pewnie też by aferę zrobił w takiej sytuacji ze hej...
A o szyjce to staram sie nie myslec, bo sie tylko nakrecam. Wstarczy mi teraz ze lekarz na badaniu powie ze z szyjka jest ok i nie drąze ile ma cm. Jezeli ok to ok :)

Od wczoraj leżąc na brzuchu widzę jak się rusza !!! :) leżę i się śmieje sama do siebie, czasami to tak mocno zrobi ze az ręka podskoczy (ona tam buszuje a ja ją głaszcze ręką) najpiekniejszy widok ever :)

Przegralam kilkudniowa walkę z ochota na MC haha ziemniaczki i serki jadłam aż mi się uszy trzęsły :p mała od razu ruszyla do zabawy. Idę na lody jeszcze - a kto ciężarnej zabroni!

@kamcia567 ja tez o mojej szyjce nic nie wiem hahaha

Hejka! Jestem Agata termin 13 sierpień, czytam Was juz ponad miesiąc ale dopiero dzisiaj sie zalogowałam;-) spodziewamy sie dziewczynki, moje pierwsze dziecko, mam 25 lat;) mega fajnie sie Was czyta, tym bardziej ze ja o dzieciach wiem bardzo mało i wszystkiego sie dopiero uczę! Co do ciazy czuje sie bardzo dobrze, cały czas pracuje teraz nawet po 10h bo w mojej branży jest sezon;) życzę wszystkim dużo zdrówka zarówno dla siebie jak i maleństw

reklama
Hejka! Jestem Agata termin 13 sierpień, czytam Was juz ponad miesiąc ale dopiero dzisiaj sie zalogowałam;-) spodziewamy sie dziewczynki, moje pierwsze dziecko, mam 25 lat;) mega fajnie sie Was czyta, tym bardziej ze ja o dzieciach wiem bardzo mało i wszystkiego sie dopiero uczę! Co do ciazy czuje sie bardzo dobrze, cały czas pracuje teraz nawet po 10h bo w mojej branży jest sezon;) życzę wszystkim dużo zdrówka zarówno dla siebie jak i maleństw
Agata witamy i zapraszamy do grona :) jakie imię dla córeczki? Już wybrane ?

Do góry