reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Mika - no mój przecinał jednemu pępowinę :yes: lekarz robi zaciski po dwóch stronach I między zaciskami miał przeciąć :wink: mówił, że wrażenie miał takie jakby palec przecinał (tylko bez kości).

polcia - a z czego robiłaś dżem? jak z truskawek to nad nimi trzeba ciągle stać I mieszać, mi sie wprawdzie nie przypaliły, ale wykipiały

Angelikaa - do mojego właśnie tak położna mówiła, powtarzając 3 razy gdzie ma przeciąć zanim mu nożyczki dała, a on był mega opanowany, w końcu nie wytrzymał I jej powiedział: nie pani nie mówi do mnie jak do idioty, zrozumiałem za pierwszym razem :wink:
mam nadzieję, że szybko wyjdziesz!

tamtusia - ja nie będę miała ochraniacza. jakoś nie wydaje mi się potrzebny

reklama
Mamakulka - oni biorą poprawkę na to że faceci przeważnie są w nerwach I emocjach I nie myślą :wink: ale mój akurat był mega opanowany.

No to mąż charakterny[emoji14]

Kurde coraz bliżej ten poród no[emoji14] na pewno jak wybije lipiec to zacznę panikować[emoji14]

Igi [emoji173]32 tc

Mu w stresie na siebie tak warczymy zazwyczaj ze się boję ze na porodzie nas lekarz oboje wyprosi :D jak ja mu powiem coś niemiłe z bólu to zacznie mi dogadywac i się obrazi hehe my to jesteśmy straszni zadne nie odpuści. No chyba ze mu będzie mnie żal bo jest wrażliwy na moje cierpienie ale w nerwach to kto wie co on tam odwali :D dobrze , że wykupuje sale o podwyższonym standardzie to inaczej będą patrzeć haha

Igi [emoji173]32 tc

Ciebie to raczej nie wyproszą :) A może Twój będzie tak wystraszony, że zrobi się potulny jak baranek i przyjmie wszystkie obelgi z pokorą. Mój to się bał tylko tego, że będę go w tym bólu wyzywać, ale nic takiego nie miało miejsca :p

tamtusia ja też nie będę miała ochraniacza.

Dominika no z teuskawek robilam. Bledem bylo to ze najpierw dalam na maly ogien mialam wrazenie ze w ogole sie nie robi podkrecilam i moment sie spalilo. Trzeba stac byc cierpliwym i mieszac. Teraz juz wiem:)

reklama
No dziękuję Wam za odpowiedzi :-) to rzeczywiście nie będę chyba kupowała, ja w sumie tamten krótko miałam :-) bardziej teraz chciałam chyba cieszyć się, że kupiłam coś nowego i ładnie wygląda :-) a nie o to przecież chodzi :-D. Kupię ładny rożek nowy i tyle :-) też się będę cieszyć :-)

Do góry