reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

jaspis - ja mam odwrotnie. włosy mi się zrobiły tak gęste,ze nie mogę ich rozczesać bez odżywki.
wysuszenie I jakiekolwiek ułożenie graniczy z cudem, a efekt układania mija po15 minutach, szczególnie jak jest ciepło... :baffled: a zawsze miałam suche I cienkie włosy.
mój borykał się z łupieżem. te apteczne drogie nic nie pomagały.
teściowa poradziła ten:
http://seboradin.pl/pl/seboradin-przeciwlupiezowy/26-szampon-seboradin-przeciwlupiezowy.html
ale nic nie pomógł na łupież. przynajmniej nie wysuszał
ostatcznie pomógł mu ten: znalazłam go w hebe. I też nie wysuszał
Link do: Ketoxin Forte Nowa Formuła, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy, 200ml - Portal Dbam o Zdrowie
te dwa mają inne składy. widocznie na niego zadziałał ten drugi

reklama
Nareszcie w domu. Ja od rana byłam na nogach, bo dziś był pogrzeb babci i niedawno wróciłam. Nie wiem czy z powodu gorąca czy zmęczenia, ale pierwszy raz spuchły mi nogi od kolan, przez kostki i cale stopy. Jestem padnięta. Kolejny ciężki tydzień, codziennie mam coś zaplanowane, na razie nie mam nic na weekend i mam nadzieję, że tak zostanie.

Koronka nie denerwuj sie i nie nakręcaj sie nie potrzebnie, moja znowu jest większa o dwa tygodnie. Prawda jest taka ze termin sie wylicza ale lekarz nie wie kiedy doszło do zapłodnienia. Rozbiezność 2tyd jest normalna, zobacz jedne dzieci rodzą sie ponad 4kg inne 2 z groszem. Poprostu każde dziecko inne geny a jacy rodzice takie malenstwo. Mysle ze hak na ostatniej wizycie przepływu i cała reszta była by zła to lekarz skierował by Cie gdzies dalej..

Papercut ostatnie usg mialam w 36tyg 2 tyg temu I z tego opisu Co jest napisane to Ze wychodzilo Ze 34 Tydz I lozysko prawidlowe. Ale o przeplywach Nic nie bylo, I wtedy Adas wazyl 2240 I chce w srode zobaczyc Czy tyje. Bo wczesniej przez 4 tyg przytyl Tylko 350g. Pojde dla swojego spokoju Aby byc pewna Ze lozysko, przeplywy I reszta jest okay bo man schize Ze brzuch mi nie rosnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Koronka u mnie bylo podobnie. Na usg w 32+6 maly mial wazyc ponad 2200 a 36+6 niespelna 2500. Podejrzewam ze to usg z 32 tygodnia bylo zawyzone przez bardzo dluga kosc udowa ktora 4 tygodnie pozniej byla krotsza! Brzuszek tez wedlug pomiarow byl kilka tygodni mniejszy. W cyklu w ktorym zaszlam w ciaze robilam testy owulacyjne i mialam jajeczkowanie 16-17 dzien cyklu wiec troszke dluzszy cykl ale nie dwa tygodnie. Jesli ma Cie to uspokoic to idz na dodatkowe usg. Lepiej to sprawdzic.

Dziewczyny mam pytanie odnosnie fotelikow z nosidelkiem. Jakie macie?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

I ogolnie jak wybrac taki fotelik

Ja mam fotelik Cybex Aton 4 i do tego bazę na isofix. Bardzo dobre sa tez foteliki BeSafe no i bardzo popularny jest Maxi Cosi Cabrio Fix.

No czyli z tych drozszych ale bezpiecznych. Pytam sie bo wlasnie chyba kupie uzywany ale z tych bezpiecznych i ogolnie drozszych. Bo nowe ale tanie nie maja tego isofixu.

reklama
Do góry