reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Nie nic nie trzeba, Normalnie pod czas kąpieli myjesz i wycierasz. Trzeba tylko obserwować czy nie ma jakiegos obrzeku w okół niego, zaczerwienienie podobno kilka kropel krwi to nic złego ale jak by się sączyła się jakaś wydzielina ropna wtedy do lekarza najlepiej się udać. Trzeba obserwować.

Ogólnie chodzi o to aby ten pępek był po prostu czysty.

reklama
a u nas pepek odpad w 7 dobie w szpitalu :-) nie wiem zym nu tam babki robily teraz zostal nam malenki strupek i mam psikac oktaniseptem i przeczyscic patyczkiem
Co do bioderek to na karcie informacyjnej mamy informacje a skierowanie dostaniemy od rodzinnego

Coś się ze mnie wylało ok 2 łyżki - bezwonne i bezbarwne, o o 11:18 jeden dość długi skurcz i na razie cisza, noc nie cieknie i brak kolejnych skurczy... Nie wiem teraz czy czekać czy jechać...

Coś się ze mnie wylało ok 2 łyżki - bezwonne i bezbarwne, o o 11:18 jeden dość długi skurcz i na razie cisza, noc nie cieknie i brak kolejnych skurczy... Nie wiem teraz czy czekać czy jechać...

Mika, może to wody?! Ja bym jeszcze chwile poobserwowala. Dopakuj torbę na gotowo i jeśli coś się będzie działo to do szpitala! zazdroszczę :-)

Dor jeszcze nie ma czego zazdrościć bo jak do tej pory nie ma kolejnych znaków :( ale odwalę jakiś spacer to może coś się ruszy, ostatecznie męża pomęczę :D

Agata a jakie pieluszki używasz? Znajoma dała pampers i tak mu odparzylo tyłek że dała spowrotem dade.
Pępek też nam odpadł ale puszcza się krewka bo widzę że zaschniete ma.
Psikam i wycieram patyczkiem, ale nie ma ani zaczerwienienia itp więc tak może być.
Dziewczyny to trzymam kciuki aby wam się już cos zaczęło dziać i poszło gładko!
Teraz to polecam dużo spać i leżeć bo to ostatnie takie momenty :-)

Kochane slodkie te nasze maleństwa:-) wlasnie zajrzałam na meila i wysłałam swojego krolewicza:-) a na pytanie jakoe wam sie nasunie dlaczego ma jedna drapke odpowiem dorazu bo tam mial wenflon w tej raczce :-(
Tzrymam kciuki i zycze azybkiego i szczesliwego rozwiazania mamusia w dwupaku

To ja wysyłam z sesji wczorajszej dwie fotki ale te co robiłam telefonem. Od fotografa będą za miesiąc :)

Mika trzymam kciuki! Oby to już :)

Ja używam pampers i chusteczek i pieluch. Dla nas super ;) dady za sztywne mi się wydają :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry