reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
polcia no nie :p Gratulacje! Pewnie będę ostatnia jak zwykle...
z tych nerwów to aż wymioty mi wróciły jeszcze troche i jadę do tego nieszczęsnego szpitala

Mika maldob trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie :-)

Polcia o jacie gratulacje i duzo sil i zdrowka dla was

My dzis mielismy pierwsza ciezka noc :-) od 2:00 do 3:30 malutki zamiast spac to oszukiwal i poplakiwal na szczęście maz troche z nim posiedzial:-) oby to byla ostatnia taka noc :-)

Mika znając moje szczęście to ja będę ostatnia. Tylko czemu już wszystkie objawy mnie tyle czasu męczą [emoji21] Polcia okropnie Ci zazdroszczę i gratuluję!!!

[emoji173]

polcia gratulacje ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was czula parcie na odbyt. to jest okropne latam do kibelka jak glupia a tam nic albo ledwo ledwo cos. czy to moze byc znak że dziecko w koncu do kanalu rodnego wchodzi?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna ja tak miewam, podobno niektóre mają tak na chwilę przed porodem. U mnie się nie sprawdza jak nic zresztą także nie wiem [emoji1]

[emoji173]

polcia - hehe, no to gratulacje! super, że się doczekałaś :-) :)

Mika, sierpniówka - może ja będe ostatnia.. :baffled:
mój mały pewnie czeka aż wszystkie maluszki wpiszę na listę I dopiero się wykluje :-D

niunia - oby się nie powtarzały takie noce...

reklama
Polcia gratuluję :-*
Za resztę trzymam kciuki ;-)
Ja po cc byłam na morfinie, ketonalu paracetamolu i coś tam. Chodziłam już w pierwszej dobie i tragedii nie było. Problem trochę z wstaniem bo ciągnęło i to dość. Ale racja z każdym dniem coraz lepiej ;-)

My dziś w nocy jedna pobudka. Ogólnie synek spał nawet 5,5 godz ;-) z tym że pół niedzieli był marudny. Ryk, jedzenie itp. Potem padł tzn mamusia ululała :p
Wy też dziewczyny chodźcie takie nie ogarnięte? :p

Do góry