Mamakulka
Fanka BB :)
Wiecie co mój syn tfu tfu ani razu nie płakał tak żeby trwało to dłużej niż 2 minuty.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego wydaje się problem z napięciem miesniowym u córci ?co do bujaczkow i fotelikow mam nosidelko banana, czytalam o nim w necie i dusi dzieci przez przygiecie glowki do dolu tak, ze oddychac nie moga, stwierdzilam, ze nie uzyje ale nabawilam sie nowej fobii - i w foteliku i w lezaczku jest tak przygieta glowa jak musze wlozyc mala na chwile to tylko patrze czy oddycha, zwariowac mozna a myslalam, ze jak bedzie poza brzuchem to mniej stresu bo widac co i jak - ta jasne
coraz bardziej mi sie wydaje, ze z tym napieciem miesniowym jest u niej problem juz zapisalam ja do neurologa, nie zaszkodzi jak specjalista zerknie
Właśnie mi też przechodziło parę razy przez myśl,bo moja też się mocno wygina zazwyczaj jak ja podnoszę do odbicia, może jestem przewrazliwiona.bo przy przewijaniu jak lezy na plecach odgina sie do tylu i lata z prawego boku na lewy i jak ja klade na brzuchu to pare razy tez tak do tylu sie wygiela ze sie przeturlala na bok z brzucha