reklama
optymistkaa
Fanka BB :)
O jakim rowerku mowicie ? Jak to wyglada ?
Kayah
Daszek wydaje mi sie przydatny. Chociaz troche od slonca uchroni. Co do obracanego siedziska, to nie widzialam takiego jeszcze, wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec. Chyba dodatkowy bajer niekoniecznie potrzebny[emoji3]
Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiunia1988
Polecam Smart Trike Safari rewelacja. Teraz nie mamy ale córka przejeździła na nim masę kilometrów 
reklama
Asiunia1988
Ten który my mieliśmy miał oznaczenie chyba 10 miesięcy +, alternatywa dla rowerka biegowego to to raczej nie jest, powiedziałabym że bardziej dla wózka. Biegówka to dopiero w następnym roku przyda się.
Moje dzieci nie zasypiały w wózku na spacerze więc rowerek był w sam raz. Córka jakoś od 15- 16 miesiaca nie korzystała z wózka i na początku jeździła rowerkiem a potem pokonywała na piechotę po 4 km. Tylko że ona jest z lutego i po roczku miała dużo czasu na korzystanie z tego sprzętu, teraz nie widzę sensu kupna bo niedługo zima i syn nie pojeździ na nim długo. Na wiosnę wyciągnę mu rowerek biegowy a zimę przejeździ w wózku.
Moje dzieci nie zasypiały w wózku na spacerze więc rowerek był w sam raz. Córka jakoś od 15- 16 miesiaca nie korzystała z wózka i na początku jeździła rowerkiem a potem pokonywała na piechotę po 4 km. Tylko że ona jest z lutego i po roczku miała dużo czasu na korzystanie z tego sprzętu, teraz nie widzę sensu kupna bo niedługo zima i syn nie pojeździ na nim długo. Na wiosnę wyciągnę mu rowerek biegowy a zimę przejeździ w wózku.