• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Skąd jesteśmy?

no ale od tego morza Szczecin ma tylko wiatr:) czasem nawet nie warto stac 3h przed lustrem bo jak raz dmuchnie to....:)
ale fakt od nas latwiej wsiadasz w samochod i jak drogi sa nie remontowany to migiem nad morzem:)

Aniolekk

reklama
My niestety mamy zakaz podróżowania do odwołania >:( Na razie siedzimy więc w domu :D Ale koniec lipca mąż ma urlop i może gin pozwoli nam gdzieś wyjechać :)

Ja też jestem ze Śląska - kiedyś też z Gliwic jak Kasia178 a teraz z Siemianowic. Też wybieramy się nad morze - w najbliższy piątek - fajnie, tak sobie marzę, że za rok pojedziemy nad morze z półrocznym dzidaskiem;)

Cześć Mamusie :)
Upalny Gdańsk wita,pogoda niezbyt sprzyjająca dla brzuchatek gorąco, słońce, słońce uhh :)

preg.png

[/url]

reklama
Cześć dziewczyny
Jestem z Gdyni - wlasnie sie zapisalam na forum i nie bardzo jeszcze wiem jak sie poruszac.
Zaraz szybko nadrobie.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry