reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Skąd jesteśmy?

reklama
to masz pole do popisu sama decydujesz kiedy rodzisz nie martw sie napewno nie bedziesz sama na sali wiele dzieci sie rodzi  na świecie w Kluczborku grałam w siatkówke miło sie wspomina tamte czasy:) juz nie dlugo bede żyła tylko moim szkrabem:)))) pozdrawiam mamuski z Polski

chłopczyka maly rozrabiaka bedzie mam dylemat z imieniem miał byc oskar ale chba zmienie na Oliwier hmm ciezka sprawa:)

czy wasze szkraby w brzuszku tez tak rozrabiaja po godzinie 22 bo moj tak laduje ze nie wiem z jakiej pozycji patrzec na brzuch:)

Kamcia my równiez witamy :)
no moje Maleństwo też tak dokazuje najczęściej po 22 choć ostatnio polubił i porannne pory na baraszkowanie,tak między 5 a 6.

Hej Lilitu. :-) Zagladaj do Nas czesciej i napisz cos wiecej o sobie i swoim synku. :-) Pozniej,jak bede jeszcze na BB,to napisze do adminki,aby dodala Cie do listy i bys mogla czytac i pisac na naszych ukrytych watkach. ;-) Teraz nie dam rady,bo mam Zuziulke na kolanach,ale,obiecuje,ze pozniej wszystkim sie zajme. :-)
Acha,napisz tez dokladnie,kiedy urodzil sie Twoj synek,ile wazyl,ile mial cm,ile dostal punktow i jaki to byl porod (SN czy CC),a dodam Maciusia do listy wrzesniowych dzieciaczkow. ;-)

Hm ok
Mam na imię Monika ur.7 sierpnia 1984r w Poznaniu:)
MAciej urodził sie 2 września 2006 r. Miał 55 cm długości waga 3,720 urodził sie 41 tyg ciąży
(byly zielone wody i dlatego w 1 min mial 7 punktow ale juz w 5 min mial 10:) ))
Poród siłami Natury:)
i tak właśnie pojawiło sie moje najwieksze szczeście:)

reklama
Lilitu,zaraz dopisze Maciejka do listy wrzesniowych dzieci. ;-) Jeszcze,badz tak dobra,i podeslij mi jakas jego fotke. Tzn. taka jedna z pierwszych - np. ze szpitala. :tak: :-) Maam nadzieje,ze bedziecie czesto do Nas zagladac. :tak:

Do góry