Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z chlebem też miałam przygodę
zawsze kupujemy z polskiej piekarni, ale raz nam zabrakło i kupiłam w pobliskiej piekarence (irlandzkiej) wyglądał jak nasz polski, w smaku o niebo lepszy... odrazu pojawiła się czerwona skóra (w tych miejscach gdzie początkowo pojawiła się skaza). nie przyszło mi do głowy by zapytać się o skład... zrobiłam to kiedy indziej, przy okazji... i co?... właśnie do tego chlebka dodawane było mleko 
:-(

Słuchajcie -załamka normalnie mnie dziś dopadła... Na weselu jakoś "wytrzymałam" bez zjedzenia tortu, (a ponoć był pyszny-mój mąż który wcale nie je ciast, tym razem zjadł aż 2 kawałki...); ale ja nie o tym.. Mała została z babcią i ciocią i jak wróciliśmy w nocy- całą buźkę i czoło miała zaczerwienione i jeszcze więcej krosteczek na policzkach... Podejrzewam że to może alergia kontaktowa... tylko na co ??!! Ja nic poza dietą nowego nie wprowadzałam... Normalnie makabra.... Nie wiem co dalej robić... :-(
Ja też mam takie pierwsze skojarzenie...czy aby na pewno babcie smyka naczym do jedzenia nie poczęstowały???????Słuchajcie -załamka normalnie mnie dziś dopadła... Na weselu jakoś "wytrzymałam" bez zjedzenia tortu, (a ponoć był pyszny-mój mąż który wcale nie je ciast, tym razem zjadł aż 2 kawałki...); ale ja nie o tym.. Mała została z babcią i ciocią i jak wróciliśmy w nocy- całą buźkę i czoło miała zaczerwienione i jeszcze więcej krosteczek na policzkach... Podejrzewam że to może alergia kontaktowa... tylko na co ??!! Ja nic poza dietą nowego nie wprowadzałam... Normalnie makabra.... Nie wiem co dalej robić... :-(

.albo odwiedź stronkę Bezgluten.pl - Wytwórnia Artykułów Bezglutenowych