Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hey wiesz szczerze to moge ci powiedziec ze jak karmisz to nie powinnas jesc tyle nabiału bo mleko krowie nie jest najlepsze dla dzieciaczka i takie moze miec objawy pozdrawiamMartuska pisze:Dziewczyny to wazne dla mnie co piszecie.
Moj Alek najpierw dostal wysypki po jednej stronie na szyjce. Takie krosteczki bardzie w kolorze skory, ktore chcialoby sie zdrapac, potem zasczelu sie sespalac tworzac drobne ounkciki i wysypka zaczela przypominac trochu potowke. Lekarz ogolny bo taki tu w Angli oglada dzieci powiedziala, ze to nic, ze dzieci tak maja bo sie moga spocic kolo szyjki. Powiedziala, zeby to posarowac jakas mascia z wit. E, smarowalam z masia z wit. A ale nie pomoglo poczym wystpka w takies samej postaci rozeszla sie na cale cialo, najbardziej obsypany jest brzuszek i plecki, konczyny troche mniej, teraz ju czolko jest w kaszce. Niektore punkciki sa bardziej czerwone. Malego to nie swedzi, a nie wiem jak jest ze skaza bialkowa, no i nic sie nie suszy i nie luszczy a ta uogolniona wysypka trwa juz 2 tyg.
Za drugim razem lekarka (inna) powiedziala, ze to normalne, ze dzieci tak wysypuje, ze to popularne, i zeby sie kompletnie nie martwic tylko nawilzac i przepisala mi taka masc bezwonna w kremie. Powiedziala, ze to nie ma nic wspolnego z jedzeniem.
Ja karmie piersia nadal czyli juz ponad 9 miesiecy i pierwszy raz tak go obsypalo. Jakiekolwiek proby podania twarozku, albo czegos z nabialu za wyjatkiem masla i serka do smarowania na chleb, powoduja delikatna pokrzywke w okol ust. Pojawia sie w 5 minut od zkosztowania produktu i znika do pol godziny. W zwiazku z tym nie podaje mu nabialu, ale sama zawsze moglam jesc bo nic mu nie bylo.
Emimart, czy ty od pocztku bylas na bezmlecznej czy dopiero po 6 miesiacach?
Kurcze no ale nie widze zeby mu sie nasilalo po tym jak cos zjem z nabialu![]()