Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hey wiesz szczerze to moge ci powiedziec ze jak karmisz to nie powinnas jesc tyle nabiału bo mleko krowie nie jest najlepsze dla dzieciaczka i takie moze miec objawy pozdrawiamMartuska pisze:Dziewczyny to wazne dla mnie co piszecie.
Moj Alek najpierw dostal wysypki po jednej stronie na szyjce. Takie krosteczki bardzie w kolorze skory, ktore chcialoby sie zdrapac, potem zasczelu sie sespalac tworzac drobne ounkciki i wysypka zaczela przypominac trochu potowke. Lekarz ogolny bo taki tu w Angli oglada dzieci powiedziala, ze to nic, ze dzieci tak maja bo sie moga spocic kolo szyjki. Powiedziala, zeby to posarowac jakas mascia z wit. E, smarowalam z masia z wit. A ale nie pomoglo poczym wystpka w takies samej postaci rozeszla sie na cale cialo, najbardziej obsypany jest brzuszek i plecki, konczyny troche mniej, teraz ju czolko jest w kaszce. Niektore punkciki sa bardziej czerwone. Malego to nie swedzi, a nie wiem jak jest ze skaza bialkowa, no i nic sie nie suszy i nie luszczy a ta uogolniona wysypka trwa juz 2 tyg.
Za drugim razem lekarka (inna) powiedziala, ze to normalne, ze dzieci tak wysypuje, ze to popularne, i zeby sie kompletnie nie martwic tylko nawilzac i przepisala mi taka masc bezwonna w kremie. Powiedziala, ze to nie ma nic wspolnego z jedzeniem.
Ja karmie piersia nadal czyli juz ponad 9 miesiecy i pierwszy raz tak go obsypalo. Jakiekolwiek proby podania twarozku, albo czegos z nabialu za wyjatkiem masla i serka do smarowania na chleb, powoduja delikatna pokrzywke w okol ust. Pojawia sie w 5 minut od zkosztowania produktu i znika do pol godziny. W zwiazku z tym nie podaje mu nabialu, ale sama zawsze moglam jesc bo nic mu nie bylo.
Emimart, czy ty od pocztku bylas na bezmlecznej czy dopiero po 6 miesiacach?
Kurcze no ale nie widze zeby mu sie nasilalo po tym jak cos zjem z nabialu![]()