reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

Ewwe super brzucholek. Mały chyba się bardzo rozpycha, co? A krzywy pewnie się Tobie wydaje, bo masz lustro ze skazą, które zniekształca obraz ;)

reklama
Ewwe śliczna piłeczka! Jak na chłopca przystało - duży domek ma :)

A to moje 120 cm :)szok:) szczęścia ( 34 tydzień i 5 dzień ):
34w5d    2.jpg34w5d.jpg
pencil.png

Wiolcia wlepiam te swoje patrzałki w monitor i nigdzie nie widzę strzaskanego brzucha:no::no::no:!!!! Żyłki a owszem, ale rostępy???

Super brzuszki macie:-)!!! Może czas strzelić fotkę uaktualniającą mój brzuchol.

Wiolcia alee super:) brzunio jak talalala ... mówię CI - przenosisz:) z takiego domku nikomu by się nie chciało wychodzić:D

Wiolcia alee super:) brzunio jak talalala ... mówię CI - przenosisz:) z takiego domku nikomu by się nie chciało wychodzić:D
hehehe potwierdzam super brzunio, taki kształtny, śliczny;)))

ewwe Twój też modelowy, okrąglutki, kanciastego ni hu hu nie widzę heheh

mam wrażenie jak patrzę na te brzuchy że raza pękną, wybuchną :0000 głupie skojarzenia ale juz tak na maxa napięta ta skóra no nie

reklama
Do góry