reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

Dziewczyny dziękuje ogroooomnie za miłe słowa :-)
Krolcia póki co rozstępów nie mam tylko na brzuchu i mam nadzieję, że chociaż jego uratuję ;-) Może na zdjęciach nie wygląda na duży ale jednak ma 120 cm a zaczynałam mając brzuch 75cm... Krzysztof się rozpycha ile może ;-)

Ewwe ja mu już zaplanowałam że ma się 12 urodzić bo ładna data:-p także 12 zabieram się za generalne porządki, chodzenie po schodach a może i męża wykorzystam dla osiągnięcia celu :-D

reklama
Mój brzuch jeszcze po poprzedniej ciąży i tuszy rozciągnięty:sorry2: i jeszcze trochę miejsca do naciągania mamy!:-D

mój może nie po ciąży rozciągnięty ale po obżarstwie, jeszce trochę zapasu skóry mam:D ale po dzisiejszej nocy to nie wiele.... normalnie mi z 5 cm przez noc przybyło bez kitu

Wiolcia to ja już na Twoim miejscu już przed 12 bym zaczęła te wszystkie rzeczy praktykować o których piszesz:)

wiolcia to widzę, że już w zasadzie niebawem:))) Aż mnie ciarki przeszły:D
Właśniejak sobie zdałam sprawę że to już niedługo to się zastanawiam czy by jednak do 1 grudnia go nie przetrzymać :-D Boziu jak mi będzie tej ciszy i spokoju brakowało ;-)
A co do skóry na brzuchu to u mnie już mocno napięta i do tego swędząca :angry: Byleby tylko ocalić się przed rozstępami!

34 tc :-) obwód 99cm :)
34tc.JPG

34tc..JPG

reklama
Do góry