_louise_
Fanka BB :)
E no laseczki trzymamy się nieźle;-)
louise a ty się nic nie przejmuj bo musiasz nadgonić do reszty wagą, jakbyś ty chciała, my wieloryby a ty foczka co![]()
jedyneczka wlasnie ostatnio doszlam do wniosku ze olewam. nie obzeram sie jak prosiak, slodyczy tez nie jem (raz na tydzien) wiec nic tu nie poradze-w razie co razem z emih po ciazy na intensywne zrzucanie ;-):-)
a z innej beczki: wolalabym byc takim wielorybem jak ty niz taka foczka jak ja

-nie zapominaj kochana ze widzialam Twoje zdjecia
:-)
...a czuje wlasnie, ze mnie skora swedzi...nie jem wiecej..kontroluje sie...wcinam mnostwo owocow(przez to codziennie mam rozwolnienie:O:O:O:O....ale w brzuch mi idzie i w biodra

) i nagle patrze a tu 7 kilo na plusie. SKAD? JAK? DLACZEGO??????!!!!! nie rozumiem tego. i tez wszystko mi idzie w "matecznik" (dupa uda biodra) :-) u mnie chyba doszlo to, ze pracowalam fizycznie a teraz przestalam i jednak brak az takiego ruchu daje o sobie znac. mimo ze chodze na basen 2 razy w tygodniu i spaceruje.
Na wadze niby mało, ale widzę po sobie, że obrastam tłuszczem. widocznie taka moja uroda
tyle to sie tyje pod sam koniec a nie teraz. mam mega doła...ale co mam robic? juz zupelnie glodowac????