• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Ja przytyłam prawie 4kg i jakoś nie przejmuję się tym za bardzo. Mój ginekolog powiedział, że to w normie. Dodał, że z jedzenia powinnam ograniczać "śmieci" (czyli słodycze, fast-foody i takie tam), ale jak raz na tydzień mam na coś ochotę to skuszę się na małe lody na przykład:-), a na ostre odmawianie sobie różnych rzeczy przyjdzie czas w okresie karmienia. Poza tym duuuuużo spacerujemy z mężem. Z resztą każda ciąża jest bardzo indywidualną sprawą. Nie dajmy się i nie wierzmy we wszystko co nam mówią nasze teściowe, mamusie, babcie, czy też często przewrażliwione koleżanki.

Dodam jeszcze, że warto zajrzeć na stronę:
http://www.ebrzuszek.pl/
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja staję wczoraj na wagę i oczom nie wierzę, 58,5kg:szok:a 3 dni temu 56,5 ważyłam, jak to możliwe:eek:dziś znów 58,5, może waga się zepsuła:-pjak to nie waga to mam na + 5,5kg:sorry:

A ja staję wczoraj na wagę i oczom nie wierzę, 58,5kg:szok:a 3 dni temu 56,5 ważyłam, jak to możliwe:eek:dziś znów 58,5, może waga się zepsuła:-pjak to nie waga to mam na + 5,5kg:sorry:

hihihi pamietam jak u mnie sie dokladnie to samo wydarzylo jakis czas temu :-) no moze nie dokladnie, gdyz u mnie byly to 3 kilogramy nie 2 ;-) ale reakcja podobna ;-) "pewnie waga sie zepsula". ale sie nie zepsula. za to brzuch skoczyl nagle. takzeluzik-nie ma strachu

dokładnie to samo zobaczyłam dzis na wadze ale ze juz bylam po sniadaniu (duuużym;)) i ubrana to jakies pół kilo odejmuje i mamy 3kg na plusie

kusska ja nie mam czego odjąć niestety bo byłam na głodniaka i prawie goła:-D

louise toś mnie pocieszyła:-Dpewnie teraz staniesz na wadze a my Cię będziemy przeganiać:-p:rofl2:

reklama
oby ;-) bedzie mi przyjemniej hahahahaha. w sumie w tym miesiacu przytylam tylko kilo. pisze tylko bo w porownaniu do poprzednich gdzie tylam 3-4 kilo to kilogram jest niewielkim przyrostem ;-) ale wizualnie znacznie wiecej-ubrania tez b ciasne...az mnie to dziwi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry