• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

Ja przytyłam dokładnie 7 kilogramów i myślałam, że to norma :)
Myślałam tak sobie, że jak będę tak tyła średnio ponad kilo na miesiąc to przytyję max. 12 kg - czyli norma.

reklama
no przy takim założeniu nie byłoby tak źle, ale gwarancji nie ma, że to będzie tylko 1kg na miesiąc.. poza tym w 3 trymestrze też więcej się tyje

ja 20 tygodniu jakies 4-5 kg na plusie.Ostatnio sie zastanawialam czy do duzo czy nie.Jedyne co wiem to ze sporo jem(ale zawsze jadlam) i ze czesto jestem glodna.no moze nie sporo ale czesto jadam

kusska-ja tez nie wiem juz co myslec bo na 3 roznych wagach(waze sie w butach i ubraniach) waga pokazuje rozne wyniki...wiec tak do konca nie wiem.szkoda ze nie mam swojej ale nigy do wagi nie przykladalam uwagi...mysle ze tak ok4-5 kg na plusie jestem

ja sie dzis zwazyłam na swojej i pokazała 58 kg czyli +3 (od startowej ale na początku zchudłam 3 kg wiec suma sumarum to juz 6 kilo), porównam z wagą u lekarza i zobaczymy i le wyjdzie:)

ja niestety 6+:baffled: znam dziewczynę, jest w 16 tyg i nic nie przybrała, bo... się odchudza i każde kg mniej w ciąży to dla niej sukces.. masakra, brak słów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry