reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ewcia ja się chyba nie nadaję do pracy w szkole. Super jest to, że tyle wolnego i mało godz. Ale nie ma co tak myśleć, bo tylko ten kto pracuje w szkole wie ile trzeba się napracować jeszcze w domu. I to nie jest tak, że wychodzisz z pracy i nic Cię nie obchodzi..... zresztą dzieci też są coraz gorsze.....
Jak straciłam pracę w szkole to nawet nie szukałam w swoim zawodzie.... a potem urodził sie Jędrek.... a teraz mam wyjechać do UK.... jakoś tak mi nie po drodze z pracą w szkole:no:

No tak jak ty mas zwyjechać to tylko tam potem poszukasz,albo i nie,bo przecież druga dzidzia am być;-):-)...
A ja chce pracować w zawodzie..dokładnie to nie tylko godzinek pare,aale ile pracy w domuu....wiem coś o tym...
Nawet teraz jeszcze wsyztsko dorabiam,aby potem mieć więcej czasu dla rodzinki...
Bo wczensiej miałam 4 i 5 kl SP a teraz dosżła 6 i musze porobić spr,testy,kartkówki itp to wteyd ebdize oki...

Ewcia przed chwilą zobaczyłam ile Ty już postów natrzaskałaś :szok::szok::szok: ale pędzisz :tak::tak::tak::tak: Dopiero rozmawiałyśmy o 1200 a tu już tyle :szok::szok::szok:

A co do pracy w szkole to wszyscy którzy mówią, że nauczyciele mają łatwą pracę...... zostawię to bez komentarza!

Ewcia przed chwilą zobaczyłam ile Ty już postów natrzaskałaś :szok::szok::szok: ale pędzisz :tak::tak::tak::tak: Dopiero rozmawiałyśmy o 1200 a tu już tyle :szok::szok::szok:

A co do pracy w szkole to wszyscy którzy mówią, że nauczyciele mają łatwą pracę...... zostawię to bez komentarza!
Hehe nom leci ten czas i moje pisanie...z nudów popisuje nawet sama do siebie:-D:-D:szok::-D:-Dszok,hahaha
taaa ja do tych ludzi to wogóle bez słów podchodze...:baffled:

Rety muszę iść bo Jędrek, wypatrzył w lodówce pyzy z mięsem i się wydziera, że on je chce zjeść :baffled::baffled::baffled: Dopiero obiad jedliśmy :baffled::baffled::baffled: chyba oszaleję :-(
Do potem!

No papa daj synkowi jeść Sewcia,,,
Mój tez dzsiaj tylko mieli i mieli buziąą,,,a tera zudaje ze obiad gotuje...

Mężuśka nie będzie do końca listopada, widzimy się co 2 tygodnie na krótkie weekendy.
Studia skończyłam rok temu, byłam już w 6 miesiącu ciąży więc pracy nie szukałam, teraz też nie szukam bo męża nie ma, a małego z obcą nie zostawię, bo nie mamy tu rodzinki wszyscy daleko.
Zgadzam się co do tego, że nauczyciel to nie łatwy zawód i chyba nie chcę pracować w szkole?
Sewcia to piątala przybij... świat jest mały!!!

reklama
Dzień dobry słomianki...
Ja jem śniadanie z synkiem i co chwila skikam na kompa,iach nie łatwe to:-D;-):-D.
No ja wam piątke przybije:-D,ale jako s łomianka;-),bo jaa bede pracowałą w szkole...
Sewcia Iwonka sie pytała o ciebie na mamach??Też zauważyłą zniknięcie...:tak:
Elizabeth no to ams zniełątwo,ale jak my wsyztskie....głowa do góy...
A gdzie ty mieskzasz w kujawsko??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry