reklama

Słomiane wdowy

hej leseczki
mi sie juz tak nie zlewaja dni, tylko musze w kalendarz patrzec bo dzisiaj poniedzialek za nim sie obejrze jest czwartek,
i nieraz mam albo 1 dzien do przodu albo do tylu,

reklama
witam się slomiaczki na posterunku
nie bylo mnie bo lapik kaput

kari ---tak fajnie adasiowi ząbalki powychodzily---jaki kasowniczek- super
niom - szybko lecą dni
zaraz znowu pt

pozdrawiam!

z mojego malego to prawdziwy vampirek :-)

Leci czas oj leci. Nam do wylotu zostalo 4tygodnie nie cale. A mi tu komplikacje ze zdrowiem wyszly. Okres mi sie zatrzymal przez zbyt duza niedowage, spodziewam sie tez sporej anemii, dzis krew pobralam, jutro wyniki i szybko fruuu do lekarza do konca tyg bo trzeba sie wziasc za siebie zeby miec sily.

Mam nadzieje ze za te 3tyg w uk maz mnie odciazy i bede mogla sie bardziej skupic na sobie ;-)

Kari Miloszek tez wampirek bo te 4 zeby ma duze a ma tez jedynki gorne tylko jeszcze tyci tyci:)

Beatko z checia tylko nie dam rady bo za malo czasu:( pewnie w piatek w poludnie bede na miejscu, a w niedziele w poludnie powrot bo maz do pracy- a mamy 400km wiec 6 godzin jazdy:( ale nastepnym razem jak bede jechala na dluzej to z checia wielka:)

Kari oj oj, tak sie zaniedbalas, ale wiem jak to jest = dziecko wazniejsze a nasze zdrowie spychamy na boczny tor... a pozniej roznie jest, no ale mam nadzieje ze bedzie u Ciebi wszystko ok i ze bedac przy mezu bedziesz promieniala:)

ja tam nie za bardzo mam ochote leciec bo mi moj J caly czas wypomina ze za chuda jestem i mnie tytm wkurza. Nie umie sie opanowac tylko mi dokucza.

A ja fakt faktem zaniedbana koszmarnie. Nie wiem nawet jak do tego doszlo........ wszystko na kupe sie zlozylo. No ale coz, mam naprawde nadzieje ze dam rade :-) i ze sie podniose z tego wykonczenia :-p

reklama
szukam kalendarza (takiego do torebki) na 2011 rok ale zeby mial jeszcze caly grudzien na 2010. Mialam taki w tym roku a teraz co patrze to wszystkie sie od stycznia zaczynaja. Kurdeee a jak nie bede miala wszystkiego zapisane to pozapominam :) taka ciapa ze mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry