C
ciasteczko
Gość
kari zazwyczaj kalendarze sa od stycznia chyba ze kupisz dla nastolatek to sa jakos od lipca do czerwca albo do wrzesnia do sierpnia, nie pamietam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mi jak pielegniarka robila badanie krwi na cukier to spojrzala na mnie krzywpo i pyta. "to juz mlodziez ma problemy z cukrem?" A ja na to ze "mlodziez nie mlodziez, wyglad nie swiadczy o wieku". No niestety, wszyscy daja mi 15 nlat :-) a jeszcze jak sie nie umaluje to juz koniec :-) ostatnio jakis stary dziadek podszedl i pyta czy to braciszek czy siostrzyczka (trzymalam Adama na rekach) a jak powiedzialam ze synek to prawie sie przewrocil i skomentowal "dzieci maja dzieci"... Na rehabilitacji recepcjonistka sie usmiecnela i tez zapytala "taka mloda mama to juz nie rzadkosc w tych czasach". A ja ze moze i mlda, ze mam prawie 22 lata a ona szok... "Naprawde??? Eeeeee, to nie taka mloda jak myslalam" do mnie. Masakra z tymi ludzmi.

mam miejsce pzynajmniej sie rozlozyc na cale lozko ;-) choc ostatnio maly coraz wiecej spi ze mna i w dodatku pcha sie na mnie przez sen. Odkad nauczyl sie pelzac to na spiaco przepelzuje na moja czesc lozka i zuca sie wrecz na moja poduszke. Koszmar. Chyba wroci do lozeczka.