reklama

Słomiane wdowy

Hejka

Ja na samotne wieczory bizuterie z koralikow robie...tylko dopiero jak Maciej zasnie bo ta to nie robota

Fogia ja to bardzo nie lubie takich niespodzianek jak M dzwoni ze np do soboty musi zostac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:

Jakby mi M dzis niespodzianke chcial zrobic i przyjechal niespodziwanie to...fioletowa maz na glowie, pomaranczowa na twarzy i biala na nogach...hallowen w pelni :-D

Pozdrawiam

reklama
zuzkus do hallowen jeszcze kilka dni a ty juz szalejesz......:-D:-D:-D

Crazy a co dziergasz?????
bylam na jednym szydelkowym blogu i szczena mi opadla- jakie laska super cacuszka dzierga....:szok::szok::szok: bikini, sukienki, pelerynki- naprawde fajne....:tak:
70zł za fryzur to malo- ja tez mam mega odrost....:baffled:
Moja mama wraca 6 listopada - podzuce jej mlodego i w kapciach pomykam do fryzjera. mam salon 50m od domu...:-D tez se walne blondzik- jak zawsze.....:-D

kari eeee fajna obnizka......:tak:
ja kocham buty......:-D
mam na zime 2 pary na obcasie i 2 plaskie- poczekam moze do stycznia i jak beda mega wyprzedaze kupie sobie na drugi rok.....;-):tak:

Hej dziewczynki

chyba wracam do normalności po wczorajszym dole emocjonalnym.

Fogia ja to bardzo nie lubie takich niespodzianek jak M dzwoni ze np do soboty musi zostac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:
ja też nie cierpię takiego zawirowania, a w jego obecnej jestem na to narażona nieustannie. Jak wiem, że będzie do tego konkretnie dnia to jestem w stanie się jakoś psychicznie przygotować, a takie niespodzianki całkowicie wytrącają mnie z równowagi.

Jakby mi M dzis niespodzianke chcial zrobic i przyjechal niespodziwanie to...fioletowa maz na glowie, pomaranczowa na twarzy i biala na nogach...hallowen w pelni :-D
:-D:-D:-D:-D:-D ty uważaj, bo mój mąż to takie niespodzianki lubi mi robić. Np. dzwoni co tam u mnie, gada że jest np. w Krakowie w hotelu, a później puk puk do drzwi a to on!

Uzgodniliśmy z mężem, że od połowy listopada będę szukać jakieś pani do pomocy w domu. Osoby, która przyjdzie na te kilka godzin w tygodniu, pomoże przy cięższych obowiązkach domowych, w razie gdyby coś się ze mną działo to zajmie się Filipkiem. A jak się maleństwo urodzi to zaprowadzi starszaka do przedszkola, zrobi zakupy itp. Będzie to dla mnie komfort psychiczny, że nie jestem sama na finiszu ciąży, a później z dwójką małych dzieci.

stac, bo jak w czwartek ma wrocic to prosze bardzo :tak:

Haha.. dobre ;-)Chciaż mi mój mąż już tak raz zrobił... Akurat wybierałam się na rozjaśnianie włosów więc nie umyłam włosów 2 dni żeby je troszkę ochronić i wiecie jak wyglądałam i się czułam:baffled:
tanie butki bo sklep likwiduja i przecena od 30 - 50 zl. Trafilo sie :-)
Lubie takie "likwidacje":tak::-)
Crazy a co dziergasz?????
bylam na jednym szydelkowym blogu i szczena mi opadla- jakie laska super cacuszka dzierga....:szok::szok::szok: bikini, sukienki, pelerynki- naprawde fajne....:tak:
70zł za fryzur to malo- ja tez mam mega odrost....:baffled:
dziergalam maskotki/zabawki..wydziergałam też jedną narzutę na dziecięce łóżko. \a bikini, sukienki to juz wyższa szkoła jazdy..
Też myślę że mało.. Normalnie w salonie okolo 150 zł płaciłam..:eek:
Uzgodniliśmy z mężem, że od połowy listopada będę szukać jakieś pani do pomocy w domu. Osoby, która przyjdzie na te kilka godzin w tygodniu, pomoże przy cięższych obowiązkach domowych, w razie gdyby coś się ze mną działo to zajmie się Filipkiem. A jak się maleństwo urodzi to zaprowadzi starszaka do przedszkola, zrobi zakupy itp. Będzie to dla mnie komfort psychiczny, że nie jestem sama na finiszu ciąży, a później z dwójką małych dzieci.
Bardzo mądra decyzja :) Trzymam kciuki za poszukiwania;-)

dzis koncze taborecik- typu- wies tanczy i spiewa.......:-D:-D:-D
a jutro kluczniczek zaczynam- dzis tylko wyszlifuje....:tak::tak::tak:
robie dla stareszego pana ktory lubi wino i kobiety.....:-D
ale kobirty nie wyzywajace cos w typie Carmen ......:-D

reklama
ide troche poskladac bo akurat maly usnal ;-)
mam problem z mlekiem malego. nie wiem ale chyba bede musiala wsadzic te 11 opakowan w walizke swoja (do uk) kosztem czesci rzeczy... no bo przesylka wyniesie mnie 200zl a w sytuacji kiedy musze przyoszczedzic na rachunki to dla mnie spory wydatek.... a bebiko z tego co mi maz mowil ciezko by bylo dostac bo to typowo polskie mleko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry