reklama

Słomiane wdowy

reklama
wiesz co, ja zawsze przed okresem mam mdlosci i mialam je juz od 1,5 tyg a nawet 2 przed miesiaczka..... wiec nie mam pewnosci ze to przez te ringi. Tylko ze tez swoja droga moglo byc tak ze mialam je i pzed miesiaczka i potem po krążku hormonalnym, albo przyczyna jest inna. Wspominalam lekarce ze mecza mnie ostatnio piekielne mdlosci i zawroty glowy ale widziala na wynikach ze nia mam anemii wiec tylko krzywo spojrzala.... :confused: :crazy: Pewnie jakby jej to powiedziala jakas stara babcia to by robila wszelkie badania w tym kierunku a mnie zbyla ze nie mam anemii wiec jest ok.

Witam się i ja.. Zaraz zmykam na cmentarz z moja mamą. Wczoraj zaliczona wizyta u rodzinki.. Mała miała towarzystwo.. Było ich w sumie 7 dziewczynek :) Zabawa na całego.. Szalała jak nie wiem co.. Tylko o picie non stop prosiła co skończyło się nocnym mega przemoczeniem... :D

ja natomiast coraz gorzej z moimi mdlosciami, ktore pojawiaja sie codzien po sniadaniu (przed sniadaniem jest ok) i trwaja do rana nastepnego dnia a kazdego kolejnego jest gorzej. Dzis jeszcze mi glowa peka, a na sam zapach jakiegokolwiek jedzenia zbiera mi sie na wymioty. Ledwo mam sile podniesc sie z pozycji siedzacej, na lezenie nie ma szans bo maluch nie daje. Znow zawalilam rehabilitacje i jestem WSCIEKLA(!!!)ze przez moja niedyspozycje musi dziecko cierpiec. Oczywiscie moja rodzinka kochana jak zwykle ma wszystko gdzies, musze sobie radzic sama bo oni maja swoje zmartwienia :crazy::crazy::crazy:
Szczerze mowiac to zwyczajnie nie mam sil, jestem masakrycznie oslabiona.

hej dziewczyny
nie odzywałam się ostatnio bo znowu jestem chora. Ostatnio walczyłam z bólem gardła i kaszlem, już niby wszystko przewalczyłam to od kilku dni mam mega katar. Dziś obudziłam się z bólem głowy zatokowym. Ile można chorować? Żebym chociaż mogła wziąć jakiś silny specyfik, który postawiłby mnie na nogi..... a to tylko leczenie domowymi sposobami i pseudo lekami.:no:

kari21 rozumiem i współczuję. Moja familia ogranicza się jedynie do "dobrych" rad. Już czasami mam ochotę im wykrzyczeć żeby je sobie wsadzili w wiadome miejsce bo ja potrzebuję działania, a nie czczego gadania.

Fogia zdrówka!
Beata miłej pracy :)
Kari - musisz być SILNA! (to mi zawsze powtarza mój m ostatnio)

A my po 2 kg więcej mamy po rodzinnych zjazdach.. :/ Dzisiaj zrobiłyśmy maratonik przez miasto w poszukiwaniu kurteczki, spodni i czapki i wszystko kupione.. Zimo przychodź.. Mała zabezpieczona.. Kosztowało mnie to fortune.. 430 zl dokładnie żeby ją ubrać... I to tylko wierzchnie okrycie i buty.. SZOK normalnie..

Jak tam po świętach???
Ja niestety nie pospacerowałam wieczorem po cmentarzu (chociaż bardzo lubię)! Nie miałam z kim boba zostawić..

reklama
Hej zagladam na chwilke, jutro powinnam miec wiecej czasu to odpisze
Fogia zdrowia dla Ciebie!
Kari Ty sie jednak porzadnie przebadaj!
Beatko Ty to sie z tygodnia na tydzien zmieniasz ;-)
A z rodzina to sie tylko na zdjeciu dobrze wychodzi...i to trzeba stac w srodku zeby nie wycieli :-D

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry