Katherine zs
Fanka BB :)
co jak co ale z tą figurą nie ma się czego wstydzić ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co jak co ale z tą figurą nie ma się czego wstydzić ;-)

Tak z ciekawości, co porabiacie całymi dniamiPracujecie czy siedzicie w domku z pociechami??
Tak z ciekawości, co porabiacie całymi dniamiPracujecie czy siedzicie w domku z pociechami??
jak mam czas to decu ;-)
zazdroszczęKatherine, ja w domku ale czasu nie mam, piekę, gotuję na zamówienie i sama się dziwię że jeszcze daję radę;-).
życzę Ci ukojenia duszy, wiem dokładnie co to depresja. Tata na to chorował, było ciężko, ale pod kontrolą lekarza wszystko wróciło do normy. Tak że, jest światełko w tunelu. Ważne, że masz obok siebie małą istotkę, która Cię kocha bezwarunkowo i potrzebujehej heja ja nadal na lekach aleeee, niestety... nie dzialaja. W poniedzialek kolejna wizyta u lekarza i zmiana lekow ;/. Tak niestety trezba szukac na oko bo cholera to wie na ktory pójdę.
W sobote zostawiam malego z mama i ide na imprezkekuzynka za barem pracuje wiec mam powod do ruszenia doopy z domu i zlagodzenia tej deprechy. No, zobaczymy
![]()
No i wszystkie babeczki na tym forum, które zawsze tu są. Aha, życzę dobrej zabawy :-)