madziulka11
Zaangażowana w BB
Cześć, mój mąż właśnie dziś rano wyjechał do Niemiec pomóc mojemu braciszkowi mieszkanie remontować. Niby za 9 dni ma być w domu ale jakoś tak się czuję nie swojo sama
wiecie jak to jest pusto, cicho i smutno....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Następny dzień minął. Mam nadzieję, że Wam też jakoś zleciało. Jeszcze raz zdrówka wszystkim życzę, trzymajcie się cieplutko. A na koniec spoko nutka YouTube - Breakeven (Falling to Pieces) Lyricswitaj madziulka11,będzie okCześć, mój mąż właśnie dziś rano wyjechał do Niemiec pomóc mojemu braciszkowi mieszkanie remontować. Niby za 9 dni ma być w domu ale jakoś tak się czuję nie swojo samawiecie jak to jest pusto, cicho i smutno....
Ale... grupa wsparcia zwarta i gotowa :-)Madziulka jak ja bym chciała by Mój wyjechał gdzieć tylko na 9 i wrócił <buja_w_obłokach> albo poprostu częściej wracał. A ja niemogłam znieść siedzenia sama wieczorami w mieszkaniu i przyjechałam do rodziców na kilka dniPrzynajmniej mam do kogo japkę otworzyć. DObrej nocki.
Mieszkasz daleko od rodziców?? Dobrze się tak ruszyć, samej na pewno nie jest łatwo.
ale szalejeszA widzisz Ciasteczko ja jestem teoretycznie jedynaczką (3 przyrodniego rodzeństwa) i mamy 4 pokoje - gościnny, mój, taty i mamyi tak każdy ma swój własny kąt. Oczywiście często w domu nie bywam więc, mój pokój rodzice przekształcili w składzić
Dzisiaj robię rewolucję w pokoju taty: myję meble, zastawę, prasuję pościel, wyrzucam to co niepotrzebne a cześć wynoszę na strych...ufff szaleję hahaha
A co u Was kobietki słychać?
wiosenne porządki :-) ja coś się zebrać w sobie nie mogę. Jaka u Was pogoda? U mnie pada, tym samym, zapowiada się siedzenie w domu przez caaaały dzionek. Piti jesteś najmłodsza, najstarsza??