M
m_ktosia
Gość
czesc slomiane wdowki,
zglaszam sie na samotniczym stanowisku
tzn nie tak samotniczym, m przybyl, podrzucil dodatkowa swoja 2 dzieci i musial na 3 dni wybyc, takze jestem teraz samotna matka z 3 dzieci, o matko jedyna zmeczyly mnie w 2 dni, teraz ogladaja film na dvd wiec mam troche czasu dla was.
w ogole z gromadka razniej i mimo ze jest troche stresu i roboty to wole to niz ta moja samotnosc
'
pozdrawiam
zglaszam sie na samotniczym stanowisku

tzn nie tak samotniczym, m przybyl, podrzucil dodatkowa swoja 2 dzieci i musial na 3 dni wybyc, takze jestem teraz samotna matka z 3 dzieci, o matko jedyna zmeczyly mnie w 2 dni, teraz ogladaja film na dvd wiec mam troche czasu dla was.
w ogole z gromadka razniej i mimo ze jest troche stresu i roboty to wole to niz ta moja samotnosc
'pozdrawiam

czuje sie jak robot - wszystko z automatu i z duza dawka (nieprzyzwoicie duza) kofeiny. wstaje 4:15 jole budze 5:30 potem o 6 wychodzimy do przedszkola od 7:30 zaczynam prace (poza warszawa, a przedszkole tez kawalek od domku) potem zakupki, prace domowe, sprawy w bankach (pon i sr dwugodzinny angielski od 19) - spac chodze ok 23 - tak wiec ciekawa jestem jak dlugo organizm wytrzyma - ale mam sprytny plan rzucic palenie (oboje z m. bardzo duzo palimy) i w zwiazku z nb meza mam nadzieje ze mi sie uda. jesc nie mam czasu a w domu juz mi sie nie chce gotowac(raz w tygodniu tylko dla joli gotuje i mroze to na wszelkie zas zawsze cos mam)
. pewnie z tym rozwodem masz racje - ja poznalam tego chlopaka w ie i to nie jakos dobrze... u nich bylo troche podobnie jak u nas tylko ze tam urodzil sie ich synek a potem ta dziewczyna wrocila z malym do pl a chlopak mial potem do nich dojechac - no i dojechal