reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie no, no co TY :D
@ przyszła dziś niespodziewanie, bo przy badaniu szyjki odkryłam i dopiero teraz mocniejszych bóli dostałam :D
Takie nadejście to ja mogę mieć zawsze :D Choć nie ukrywam.. nie chcę by juz przychodzila więcej :D
Za tydzień kolejna kontrola bo na tej się dowiedziałam: że nic nie wiedzą ;/

reklama
@ przyszła dziś niespodziewanie, bo przy badaniu szyjki odkryłam i dopiero teraz mocniejszych bóli dostałam :D
Takie nadejście to ja mogę mieć zawsze :D Choć nie ukrywam.. nie chcę by juz przychodzila więcej :D

oj przylazła niedobra...
jaka kontrola bo nie kojarze????

to wredna @ a kysz a kysz.... buziam

Kontrola odnośnie tej wcześniejszej infekcji bakteryjnej, która się dwa poprzednie cykle za mną wlekła i skończyła antybiotykiem.
Byłam i nic się nie dowiedziałam :D
W przyszły poniedziałek znowu, wtedy się dowiem też jak wyniki prolaktyny i co mi zaproponują jeśli w ogóle :D
Nie łamie się na szczęście, mam nadzieję, że to będzie mój normalny cykl, bez jakiś paskudztw :)
No i bardzo pociesza mnie to, że mam takie krótkie cykle, choć zobaczymy jaki będzie ten ;p

A co tam u was??

u mnie dziś tempka nisko wiec tak jakby owu w trakcie,wczoraj stosunek był ale przerywany no ale dziś mam zamiar zbałamucic małż
a teraz lece na miasto i obiad robic

ja już zaczęłam pomiary i powoli przygotowuje się do działania, chociaż u mnie to jeszcze na pewno ponad tydzień...

Lilith - najgorsze, ze jak jakś bakteria czy inne dziadostwo sie przyplącze, to ciężko się tego pozbyć, wiem bo sama się kiedyś męczyłąm, ale mam nadzieję, że u ciebie ten cykl bedzie normalny i oczywiście owocny:))

sawi - działaj, działaj, hehehe!!!

No u was to już okres staranek a u mnie jeszcze tylee czasu :D

Wiem Wikula :( Jak najpierw czekałam na @ po zastrzyku, tak od razu po niej zapalenie przydatków - masakra ;/ A później od razu ta 2 miesięczna infekcja.. więc na prawdę jestem szcześliwa, że już po wszystkim.. ale.. boje się, że znowu się coś przyplączę :(

No u was to już okres staranek a u mnie jeszcze tylee czasu :D

Wiem Wikula :( Jak najpierw czekałam na @ po zastrzyku, tak od razu po niej zapalenie przydatków - masakra ;/ A później od razu ta 2 miesięczna infekcja.. więc na prawdę jestem szcześliwa, że już po wszystkim.. ale.. boje się, że znowu się coś przyplączę :(

nie myśl tak, trzeba mieć pozytywne nastawienie i myśleć, że wszystko będzie ok, anie, że coś się przyplącze, a zresztą nic nie zdąży się przyplątać:)))

reklama
Wiesz co, gdyby to się dzialo w jednym cyklu, góra w dwóch, to jeszcze bym nadzieję miała.. ale nie co cykl.. choć póki co jest dobrze i to mnie pociesza, nie stresuję się na zapas :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry