C
Cleo1981
Gość
a mi sie bardzo podoba , mówię szczerze :-) ten dzieciaczek jaki fajny hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a mi sie bardzo podoba , mówię szczerze :-) ten dzieciaczek jaki fajny hehe
samoróbka wooow jak z cukierni :-) kto ma takie zdolności??? szok!
Siostra ;-)samoróbka wooow jak z cukierni :-) kto ma takie zdolności??? szok!
samoróbka wooow jak z cukierni :-) kto ma takie zdolności??? szok!

ale sie rozmarzylam jak to przeczytalam...sernik...mniam...moje ulubione ciasto....mmmmmmm...prawie czuje ten smak.....a mi wlasnie stygnie sernik wiedenski.... siostra wziela mala na spacer to upieklam na pocieszenie, bo ten kryzys laktacyjny mnie dobija...
300g mniej więcj. Możesz zrobić mniejszy ale weź wtedy pół pomarańczy, bo to sporo w sumie tego sosu zostaje ale ja mrożę sobie i mam na kiedy indziej np do mięska pieczonegoWlasnie zabieram sie za frykadelki - juz doczekac sie nie moge
Kilolek a jesli chodzi o poledwiczki - jutro bede robic- to jaka zurawine kupic, w malym czy duzym (300g) sloiku?